Veszélyben van Orbán Viktor, imádkozunk érte

orban-viktor-tusvanyos-e1468989705897-1024x576

Kezdetét vette Tusnádfürdőn a 29. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, ismertebb nevén a Tusványos, amelyen szokás szerint idén is előadást tart Orbán Viktor miniszterelnök.

Mint ismert, az elmúlt években több incidens is történt a helyszínen, tavaly például egy nőt – aki fütyülni kezdett Orbán beszéde alatt -, a hajánál fogva lerántották a földre, és egy férfi bele is rúgott. Az eset után Kósa Lajos provokációnak nevezte a sípolást, és köszönetet mondott azért, hogy a rendezők a sípolót “kimentették a tömegből”. 

Idén azonban komolyabb veszély leselkedik a miniszterelnökre és az ott tartózkodókra.

Tényleg aggodalomra ad okot, hogy a legfrissebb hírek szerint ismét medvetámadás történt a környéken, annak ellenére, hogy korábban többen is kérték, hogy a nagy tömeget megmozgató fesztiválra való tekintettel költöztessék el a közelből a hárombocsos anyamedvét, amely korábban már egy kutyáját sétáltató emberre is rátámadt. A medve most egy 27 éves férfit sebesített meg, akit a csíksomlyói kórházba szállítottak.

Csak reménykedni tudunk, hogy a miniszterelnökünk biztonságban van. Mi csupán annyit tehetünk, hogy imádkozunk érte, és ezúton is arra kérjük Havasi Bertalant, hogy ha a medve közeledik, állja útját olyan határozottan, mint ahogy az újságíróknak szokta.

Szerző: Jász Zoltán


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com