Véletlen: pont a választások idején gyorsítják a rendőrök a határátlépést az ukrán határon

Választás 2010 - Szavazás Jakabszálláson

A Magyar Hangnak tűnt fel, hogy mintegy harminc készenléti rendőrt vezényeltek Kisvárdára, hogy az elkövetkező napokban, Záhonyban biztosítsák a zökkenőmentes határátlépést. Más forrásból is úgy értesültek, az ukrán-magyar határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások közül sokaknak kell készenlétben állniuk, várva arra, hogy szükség esetén esetleg behívják őket.

A Magyar Hangnak a rendőrség részéről megerősítették, „a Készenléti Rendőrség tagjai a határátléptetés, ellenőrzés gyorsítása, hatékonyabbá tétele érdekében zajló pilot-program keretében látnak el szolgálatot a záhonyi határátkelőhelyen”, ugyanakkor hangsúlyozták, „a program végrehajtása nem függ össze az európai parlamenti választással”, ám azt már nem árulták el, hogy az pontosan mikor kezdődött, és meddig is tart.

Az ilyen hír hallatán azért szorulhat össze az átlag választópolgár gyomra, mert 2018 áprilisában is igen hatékonyan működött a fideszes szavazócsempészet az ukrán-magyar határon. (Mondhatnánk, még egy ok arra, hogy a változást akarók elmenjenek szavazni vasárnap.
alfahir.hu
 

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com