‘Végignéztem, ahogy a gyermekemet levetkőztetik és berakják a koporsóba’ – 16 éves fiút gázolt halálra a vonat

fulhallgato

Egy pillanatnyi figyelmetlenségen múlt Szabolcs élete, aki zenét hallgatott és a telefonjára figyelt, amikor kilépett a szerelvény elé.

11 éves húga, családja és barátai gyászolják a 16 éves Szabolcsot, aki egyik legjobb barátjával várakozott Monorierdő vasútállomásánál, amikor halálra gázolta a vonat – írja a Bors.

Szabolcs, aki a fővárosban tanult gépésznek, azt még megvárta, hogy elhaladjon a Cegléd felől a fővárosba tartó szerelvény, azt azonban már nem vette észre, hogy pár lépéssel arrébb egy másik vonat is robog. A nyáregyházi fiatal aznap nem viselte a szemüvegét, és a szemtanúk elmondásai szerint a telefonjával a kezében lépett a vonat elé, a teste mellett pedig a füllhallgatóját is megtalálták, ezért feltételezik, hogy zenét hallgatott, amikor a tragédia történt. 

Végignéztem, ahogy a gyermekemet levetkőztetik és berakják a koporsóba. Örülök, hogy nem több darabban kellett összeszedni, de a halottszállító nem javasolta, hogy az arcára adjak egy utolsó puszit

– fogalmazott Bogár János, Szabolcs édesapja, aki a helyszínelők előtt érkezett az állomásra, és reméli, hogy gyermeke nem volt tudatánál, amikor keresztül hajtott rajta a vonat. 

Rengetegen felajánlották, hogy segítenek, leginkább azonban egy időgépre volna szükségünk. Ha a cikk hatására száz gyerekből legalább egy óvatosabb lesz, az én fiam már nem halt meg hiába. Ezen változtatni azonban már nem tudunk. Életünk hátralévő részében azzal kelünk, s fekszünk, hogy volt egy gyerek, aki nagyon jó volt, akit nagyon szerettünk, de egyszerűen kamasz volt és nem fogadta meg, amitől próbáltuk óvni.

Forrás: Bors

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com