Vajna Timike: élni three hónap in America and má kicsit törni mádzsár

timike

Exkluzív interjú készült Andy Vajnával és Tímeával Cannes-ban, melyben elmesélik, mennyire szeretik egymást, és ennek ellenére hogyan bírják egymás nélkül hónapokig. Elöljáróban: a videó ütősebb cucc, mint A Wall Street farkasának összes kokainja.

A beszélgetés, bármennyire is összeegyezhetetlen minden hagyományos értelemben vett normalitással, arról szól, hogy a gerlepár Andy-je és Timije három hónapig nem találkozhatott, mert Timcsike meg akarja szerezni az amerikai állampolgárságot, és ezért fél évet kint kell töltenie az USA-ban. Persze, Vajna papa ezt elfogadja, mert az őt feltétel nélkül szerető feleségét helyezi előtérbe azért, hogy tanulhasson.

“Érdekes az életünk, engem mindig is érdekelt a “fesön”, nagyon szeretek különböző kompozíciókat összeállítani, (…) próbálok tanácsokat adni a hölgyeknek, hogy hogy tegyék össze magukat reggelente” – foglalta össze Timi, hogy mivel telnek a hétköznapjai.

De ez nem minden, ennél elhangzott egy sokkal pusztítóbb erejű mondat is arra a kérdésre válaszul, hogy mi Timike életcélja:

Elsősorban segíteni nagyon sok embernek, állatnak, gyermeknek, és a hírnevemet olyasmire használni, ami jót ad az embereknek. (…) Maradjunk egymással tisztelettel, szeressük egymást!

Kíváncsiak lennénk, hogy hogyan vélekedik erről a tartalmas életfilozófiáról mondjuk, a fóti “madaras teszkó” egyik árufeltöltője.

Amúgy érdekes, hogy míg egykor a tehetsége miatt emelkedhetett ki valaki a tömegből, manapság akár szottyadt, hörcsögszerű milliárdosok örökbefogadásával, illetve pénzük elköltése közben produkált villantásokkal is „befuthat” valaki. 

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com