Újít az Instagram: többé nem 24 órás a Stories, minden megmarad, amit kiraktál

insta

Az app automatikusan archiválja őket, sőt csudajó összefoglalót is készíthetsz a sztorijaidból.

A Snapchat sikerére alapozva az Instagramon is megjelent a Stories funkció, aminek lényege, hogy kiteszel egy fényképet, ami kiemelt helyen szerepel, de 24 óra múlva eltűnik. Mostantól, ha frissíted az alkalmazást, elvileg nem lesz ez többé így:

bár a követőid számára ugyanúgy eltűnik egy nap után a sztori, automatikusan archiválódik, így bármikor visszanézheted. Sőt, ha gondolod, menő összefoglalót is készíthetsz a sztorijaidból a profilodban a jobb felső sarokban lévő gombra koppintva.

Az összefoglaló (“Highlights”) rögtön a profilod leírása alatt jelenik meg, ahol a “+” ikonnal és “New” felirattal jelzett helyre kattintva máris készíthetsz egy összeállítást az archívumodból, majd név és kép is adható az albumként is felfogható összegzéshez. Ezzel egy nyaralás, koncert, sportesemény, vagy bármilyen más program legjobb pillanatait lehet egybegyúrni – magyarázza a hvg.hu.

Természetesen ha bármikor úgy döntenél, hogy a sztorikat újra megosztanád, akár sima bejegyzésként is, netán az összefoglalót tennéd közszemlére, akkor ezt is megteheted.

Címkép: Unsplash


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com