Úgy látszik, a magyar egészségügy tényleg világhírű rossz àllapotáról, Erdogan és felesége orvosi műszert hoztak ajándékba

orvosi muszer erdogan

Úgy látszik, a magyar egészségügy tényleg világhírű, azaz világszerte ismert, mennyire rossz helyzetben van. Mi mással lehetne magyarázni azt, hogy Erdogan felesége orvosi műszert hozott nekünk ajándékba. A török diktátor és felesége figyelmességéhez nem férhet kétség, bizonyára jó helye lesz a Semmelweis Egyetem ortopédiai klinikáján az elektromiográfnak.

Orvosi műszert, egy elektromiográfot ajándékozott a Török Együttműködési és Koordinációs Ügynökség a Semmelweis Egyetem ortopédiai klinikájának Recep Tayyip Erdogan török elnök budapesti látogatása alkalmából – erről az MTI számolt be. Az ajándékozáson jelen volt a vezető felesége, Emine Erdogan.

Mint írták, az elektromiográf (EMG) a mozgató idegsejt, érző és mozgató idegrostok, az idegizom áttevődés, valamint az izom vizsgálatára alkalmas, a működő izomban keletkező elektromos impulzusok regisztrálására szolgáló készülék.

Hírhatár*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com