Tüntetés: “Így világít a magyar!”

tiborcz

“Így világít a magyar címmel” tüntetést szervez február 15én, csütörtökre az Elios-ügy miatt a Momentum. A demonstrációról szóló részleteket a Magyar Nemzetnek juttatták el az ellenzéki párt képviselői.

Azt írták, „az Elios-botrányról hétről-hétre többet tudunk meg. Egyre nyilvánvalóbb, hogy kinek és milyen felelőssége van – mégsem történik felelősségre vonás. Nem történik, mert az ügyben közvetetten érintett Polt Péter is, akit a Fidesz saját embereként ültetett a legfőbb ügyészi székbe, és aki nem teszi meg a szükséges lépéseket az ügy kivizsgálásáért, az ország megtisztításáért.”

A Momentum mindezt elfogadhatatlannak tartja, ezért a tüntetés, ahova a többi az ellenzéki pártok képviselőit is várják, illetve, mint írták, magát az ügyben érintett Tiborcz Istvánt is. Közölték, ezzel szeretnének lehetőséget biztosítani a miniszterelnök vejének arra, hogy képviselje és ütköztesse saját álláspontját.

Dress code is van, pufimellény és sportzakó. (Mint ismeretes, Tiborcz István az Orbánnal való közös pálinkázós képén is egy ilyen ruhadarabot visel.)

A Facebookon szerveződő eseményhez a szervezők azt írták, “viszünk reflektort, megmutatjuk, hogy világít a magyar.” Az esemény iránt már most több százan érdeklődnek.

Forrás: Magyar Nemzet / Sztráklikk

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com