Trump először viselkedik úgy, mint egy normális elnök, a tábora a híres sapkák tömeges elégetésével regált

trump sapka égetés

Elegendő volt egyetlenegy olyan lépés, ami bármilyen pártállású amerikai elnök esetében teljesen normális, sőt államférfihoz illő lenne, hogy Trump elnök táborában a legvadabb liberálisokat megszégyenítő hisztizés induljon el.

Found this by the side of the road … 

A tombolást az váltotta ki, hogy kiszivárgott hírek szerint az elnök kompomisszumot kötött, vagy legalábbis arra készül a Szenátus és a Képviselőház kisebbségi demokrata frakcióinak vezetőivel, hogy a szavazataikkal megkaphassa a finanszírozást a határőrizet Trump által kezdeményezett megerősítéséhez. Az üzlet lényege állítólag az, hogy a támogatásért cserébe Trump  nem szüntetné meg a DACA nevű programot, ami az Egyesült Államokba illegálisan, de még kisgyerekként bejutott bevándorlókat védi. 


Done.@AnnCoulter@KausMickey

Trump többek között azzal az ígérettel lett elnök, hogy gyakorlatias üzletemberként ő majd képes lesz letárgyalni és megoldani a dolgokat. Elnöksége első hónapjaiban ehhez képest olyan sprőden viselkedett, hogy még azokat az ügyeket sem sikerült megszavaztatnia több esetben, ahol elvileg ott lettek volna támogatónak a republikánusok, mert őket is visszatérően gyalázta a Twitteren. 

Dear @realdonaldtrump

Most végre gyakorlatiasan viselkedett, erre azonnal felrobbant a nacionalista tábor. A Trump-ellenes populista kampányt a kirúgott elnöki tanácsadó, Steve Bannon szélsőjobboldali-populista-nacionalista Breitbart News-a vezeti, akik már gúnynevet is adtak neki, ami az

Amnesty Don

A kiábrándulás gyakorlati jele, hogy támogatók tömegei égetik el az ikonikus, Make America Great Again kampányszlogennel díszített sapkájukat.

(Via Daily Dot)

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com