Több milliót adtak a hurrikán károsultjainak a sztárok

texas hurrikan

Sandra Bullock, Dwayne “The Rock” Johnson és a Kardashian-klán is átutalt pénzt a földönfutóvá lett emberek megsegítésére.

Valóságos kihívásnak élik meg a sztárok, hogy segítsenek a Houston és Louisianát sújtó hurrikán károsultjainak. Az akciót Kevin Hart, a Jumanji sztárja indította, ő maga 50 ezer dollárt (12,7 millió forintot) adományozott.

Név szerint kihívta az ismert embereket: felszólította többek közt Chris Rockot, Beyoncét és Jay-Z-t, illetve Justin Timberlaket is, hogy adakozzanak – írta a nuus.hu. 

Dwayne “The Rock” Johnson 25 ezer dollárt (6,3 millió forintot) adott a houstoni károsultaknak.

Kevin Hart is challenging a bunch of celebrities to donate to Hurricane Harvey relief http://trib.al/8bOW3Me pic.twitter.com/Izvlez5qNa

“You gotta stay strong and hold on to the faith.” @TheRock has donated $25K to Hurricane Harvey relief. pic.twitter.com/0VWxZYmOVF

 Sandra Bullock is emelte a tétet, a USA Today információi szerint az 53 éves színésznő kerek egymillió dollárral (255 millió forint) járult hozzá az Amerikai Vöröskereszt munkájához. A szervezet közel 17 ezer bajba jutott texasiról gondoskodik jelenleg, akik a hurrikán miatt elhagyni kényszerültek otthonaikat.

Hálás vagyok, hogy megtehetem. Mindannyian kivesszük a részünket a feladatokból. Ekkora vízáradat még a politikai felhangokat is elmossa. Itt a bajba jutott emberekről van szó – közölte Bullock.

A Kardashian-klán sem szeretett volna lemaradni, ők 500 ezer dollárral (175 millió forint) járultak hozzá a mentési akciókhoz. A TMZ szerint Kim, Kris, Khloe, Kendall, Kourtney és Kylie együtt utalta a Vöröskereszt mellett az Üdvhadsereg számára is a szép summát. Ők ráadásul még imádkoznak is.

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com