Tényleg kezdem sajnálni a “felcsútiszellemóriást”

orban punktum

Ha csak a híveknek szánja, amit mond, akkor simán és egyszerűen becstelen, hazug. Ha hiszi is, akkor nagyobb a baj, mint gondoltuk. Amiket péntek reggel mondott, azt józan ember anélkül, hogy elröhögné magát, nem mondhatja.

“A titkos reményem az volt, minden második ember minket fog támogatni. Ez bejött.” Hol? Mikor?

Csak a tények kedvéért. 1 803 282 fő szavazott a Fideszre. 6 209 109 pedig nem.

„A magyar emberek kikövetelték maguknak a tiszteletet, és meg is kapták.”

Szerintem az emberek vasárnap szavazni voltak, s nem tiszteletet követelni. Ez a kikövetelés a “felcsuticsodacsatár” mániája, mert még mindig nem tanulta meg, hogy a tiszteletet nem kikövetelik, hanem kiérdemlik.

“A munkája szellemileg kiemelkedő részének nevezte, hogy összeállítsa az európai vezetőkkel, milyen irányvonalat vesz a közösség.”

Fura, de nekem úgy tűnik, hogy ott neki már nem osztanak lapot. Úgyhogy erről a mondatról a fahídon áthaladó elefánt és kisegér története jut az eszembe, amikor a kisegér megszólal: “Mit szólsz? Hogy dübörgünk!”

“Jelenleg az Európai Néppárt tagja a Fidesz, ha a magyar emberek érdekének megfelel, maradunk”.

Csak emlékeztetőül: Jelenleg az Európai Néppárt FELFÜGGESZTETT tagja a Fidesz, s ha nem rakják ki, akkor nagyon szerényen és a fal mellett maradhat. De ehhez nem lesz elég a bírósági rendszer átalakításának felfüggesztése, a CEU ügyben retirálni, de bizony ott kell hagyni szénné égni a Palkovicsot is és békén hagyni az MTA-t. És szerintem még ezzel sincs bebiztosítva a maradás.

Szóval egy kicsit szerényebben! Ha szabadna kérnem.

Szerzõ: Juszt László


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com