Telefonos kampányt indít a Fidesz – A vonal végén Szijjártó

Vlagyimir Putyin - Orbán Viktor sajtótájékoztató

A Fidesz telefonos tájékoztató kampányt indít a nemzeti konzultációról – jelentette be a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója.

Hidvéghi Balázs a kezdeményezést azzal indokolta, hogy a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van, hiszen egymást érik a Magyarország elleni támadások, “ránk akarják kényszeríteni a Soros-tervet és a migránsok betelepítését”. A Fidesz nevében üdvözölte a kormány keddi bejelentését, miszerint már eddig több mint 1,1 millióan küldték vissza a nemzeti konzultációs ívet.

Elmondta: az akciónak két célja van, egyrészt szeretnék tájékoztatni az embereket a legfrissebb fejleményekről a Soros-tervvel kapcsolatban, és elmondani mi történik ezekben a napokban, hetekben Brüsszelben. Másrészt szeretnének mindenkit arra buzdítani, hogyha még nem tette meg, akkor vegyen részt a nemzeti konzultációban.

Közölte: a telefonos kampányban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszél majd a nemzeti konzultációról, a tétjéről és a részvétel fontosságáról.

Felhívta a figyelmet arra, hogy csütörtökön sorsdöntő szavazásra kerül sor az Európai Parlamentben, a Fidesz európai parlamenti képviselői aláírásával ugyanis sikerült elérni azt, hogy az plenáris ülés döntsön a migrációs javaslatcsomagról, ne csak egy bizottság mondjon erről véleményt.

Hozzátette: egy kiszivárgott iratból tudható, hogy a Soros-hálózat 226 európai parlamenti képviselőt Soros szövetségeseként tart számon, így a szavazáson kiderül, hogy kik azok, akik az emberek biztonságára szavaznak, és kik azok, akik Soros György érdekei szerint voksolnak.

Hangsúlyozta: a kormánynak és a kormányfőnek is a szüksége lesz a magyar emberek minél nagyobb támogatására ahhoz, hogy sikerrel tudja képviselni Magyarország érdekeit Brüsszelben.

Nem lehet az emberek véleményével szemben döntéseket hozni

Elmondta: mindenkit felhívnak telefonon, aki korábban erre a Fideszt felhatalmazta, és bíznak abban, hogy a magyar emberek minél nagyobb arányban utasítják el a Soros-tervet, és hogy ezzel Magyarország világossá teszi Brüsszel számára, hogy nem lehet az emberek véleményével szemben politizálni és döntéseket hozni.

Kérdésre válaszolva hozzátette: azokat hívják fel, akik a Fidesz korábbi akciói során aláírásukkal és adataik megadásával felhatalmazták a Fideszt a kapcsolattartásra. A kampány költségeire vonatkozó kérdésre azt mondta: erről az akció végén adnak tájékoztatást, az összeg attól függ, hogy hány embert érnek el. Hozzátette: az biztos, hogy több százezres körről van szó, szeretnének minél szélesebb körben eljutni ezzel az üzenettel az emberekhez. 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com