Szijjártó kioktatta az ENSZ-biztost

szijjártó

Visszautasítja a magyar kormány az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának felszólítását a Stop-Soros törvénycsomag visszavonására. 

Szijjártó Péter Párizsból azt üzente a nemzetközi szervezetnek, hogy a migráció nem alapvető emberi jog, a magyar emberek biztonsághoz való joga viszont az.

A külgazdasági és külügyminiszter levelet is küldött a menekültügyi főbiztosnak, amelyben felszólította, hogy tájékozódjon, mielőtt Magyarországról kijelentéseket tesz.

Felháborítónak tartjuk, és ezért visszautasítjuk az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának nyilatkozatát. Jól látható, hogy ezt a nyilatkozatot a tények ismeretének teljes hiányában tették. Elfogadhatatlan, hogy az ENSZ tisztségviselői az alapvető információk hiányában tesznek nyilatkozatokat az ENSZ tagállamainak intézkedéseiről. Az ENSZ alkalmazottai, akik az ENSZ-től komoly fizetést kapnak, kötelesek arra, hogy az ENSZ tagállamaival konzultáljanak az ENSZ tagállamainak képviseletében és a velük való egyetértésben járjanak el - jelentette ki Szijjártó.

hirtv.hu


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com