Szerencs polgármestere: Ha nem lenne Orbán Viktor, akkor már rég eljött volna a világvége

orbán széttártkar

Polgármesteri összefogás a bevándorlásszervező irodákkal szemben címmel rendezett konferenciát a múlt héten a Megyei Jogú Városok Szövetsége. Ennek ürügyén kérdezte meg a Magyar Hírlap Koncz Ferencet, Szerencs polgármesterét.

Koncz Ferenc szerint a találkozón a személyes beszélgetéseikből is egyértelműen érezhető volt a közös álláspont, az erőltetett bevándoroltatás elutasítása. Úgy véli, a városvezetők összefogása erősíti a magyar álláspontot a migráció ügyében, s támogatja Orbán Viktort és kormányát Brüsszel erőszakos fellépésével szemben.

Koncz Ferenc, Szerencs polgármestere

Szerencs polgármestere nyilatkozatának folytatásában olyan rémképet fest fel, amely gyakorlatilag egyenlő a világvégével. 

A városvezető úgy látja, ha a magyar emberek nem fejeznék ki rendszeresen és elsöprő egységben tiltakozásukat az illegális migrációval kapcsolatban, már rég nem lennénk a kontinens legbiztonságosabb országa.

“Nap mint nap erőszakkal, terrorizmussal kellene szembenéznünk, mint a Nyugat-Európának, és ugrásszerűen nőtt volna a nőkkel, a gyerekeinkkel és az idős emberekkel szembeni erőszak.”

Koncz szerint bizonyos sajtóorgánumok a valóságot nem hajlandók tudomásul venni, ezért tagadják a Soros által támogatott civil szervezetek bevándorlást segítő tevékenységét. Kijelentette, az ország választott vezetőinek és a polgármestereknek elsősorban az állampolgárok biztonságát kell garantálniuk. 

“Ennek a jogos elvárásnak kívánok megfelelni, és megnyugvással tölt el az a tudat, hogy a magyar kormány is így gondolkodik Magyarországról”

Szerző: Márkus

One Comment;

  1. feleokis said:

    Polgármester úr a városával foglalkozzon! Ilyen lepukkant város nem dicsőség, hanem szégyen mindenkinek! Nem kell a hülyeséget terjeszteni, Orbán adja vissza amit ellopatott a Mészáros lütyő barátjával!

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com