Szentesi Zöldi László kikéri magának, hogy Tusványoson a szerinte ballibek felléphettek, holott az a Fidesz saját rendezvénye

Szentesi Zöldi László, nyugati feny

„Már csak azt szeretném megkérdezni az erdélyi szervezőktől, hogy a Quimby és Lovasi után jövőre Gerendás Péter és Koncz Zsuzsi következik? Állati frankó a magyar összetartozásról szónokolni, közben pedig trágár, idióta, identitászavaros alakokat megemelni, felléptetni, kifizetni. … meghívjátok a hazai liberálisok sztárjait. 

Nem először. Rendszeresen. Az Orbán-és magyarfóbiás alibi előadókat. És nem hívtok meg olyan előadókat, akikre háromszor ekkora az igény, és nem mellesleg zenéjük, üzeneteik régóta ott fészkelnek a magyar szívekben.”

Örülök, hogy végre autentikus szájból hallottam, hogy ez egy fidesz rendezvény. Akkor tehát jó lenne, ha nem közpénzből finanszírozták volna.

Ez a szerencsétlen beteg ember még zenekritikusi babérokra is tör, amikor idióta, identitászavaros előadóknak titulálja például Gerendást és Koncz Zsuzsát. Viszont Németh Róbert emlékeztet arra, hogy Szentesi a kétezres években így dicsérte például a Quimbyt: “olyan ez a zenekar, mintha egy Bertolt Brecht-darab betétdalát énekelnék a weimari Németországban, és ez a hangulat viszi őket előre”.

Így persze értem. Most kapcsolt, hogy azt a bizonyos weimari magyarországot a főnöke éppen most építgeti. Minek erre emlékeztetni a tisztelt publikumot?

Szerzõ: Juszt László

Fotó: Nyugati Fény


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com