Szegény Svájc, még egy orális szexet követelő fideszes polgármesterük sincs

fidesz tabla

Megismételnek egy népszavazást Svájcban, mert az ottani legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy a kormány nem mondott igazat az embereknek, akik ennek következtében nem a valós adatok ismeretében szavaztak. Az ügy 2016-a nyúlik vissza, akkor volt népszavazás arról, hogy a házaspárokat tényleg előnytelenül érintik-e az adótörvények. A svájci kormány azt állította, hogy ez mindössze 80 ezer embert érint, de kiderült, hogy ez nettó hazugság, az érintettek száma 450 ezernél is több.

Most, három év után jött el az igazság pillanata, a legfelsőbb bíróság úgy ítélte meg, hogy hazug információk alapján nem lehet valós döntéseket hozni.

Svájc hozzánk képest egy elmaradott ország, amit onnan is tudni lehet, hogy ennyire buta kormánya van. Hazugságon kapják, mire elfogadja a bíróság döntését, megismétli a népszavazást, ahelyett, hogy bűnbakokat keresne. Migránsokban, Brüsszelben, ellenzékben, bárkiben, aki erre a célra megfelel.

Messziről indultunk pedig nem Svájcról, hanem Magyarországról kívánunk szólni. Közelebbről arról a minapi esetről amely egy kis alföldi faluban történt, és amelyről mi is többször írtunk. (Például itt, és itt.) Vagyis, hogy egy falusi polgármester, nem mellesleg a családbarát kormány pártjának a tagja, egy egzisztenciálisan kiszolgáltatott, segítségért hozzá forduló nőtől ellenszolgáltatásként orális szexet kért cserébe. És miután a nő teljesítette a megállapodás rá eső részét (ugye, milyen finoman tudunk fogalmazni), még az ígért pénzt sem adta oda neki, ellenkezőleg, az egész falu előtt megalázta..

Ez a történet pedig úgy jön ide, hogy mint tudjuk, a magyar kormány sem mond mindig igazat. Sok más mellett a migránsokról is számos valótlanságot állít, akikkel amúgy oly sikeresen riogatja a magyar lakosságot, hogy különösen a kisebb vidéki településeken, az emberek félnek tőlük. Nem láttak még soha migránst, valójában azt sem tudják, hogy mi fán terem, de azt biztos helyről tudják, hogy idejönnek, és minden nagymamát megerőszakolnak. (Miközben idehaza a pedofil papok szedik áldozataikat. Igaz, ezt egy ideig tagadták, majd, amikor már nem lehetett tovább tagadni, a liberalizmus számlájára írták a gyermekek vegzálását.)

A hazai ellenzéknek, amely többnyire bénultan áll a migrációs veszéllyel riogató hazug kormányzati kommunikációval szemben, ezt kellene észrevenni és észrevetetni az emberekkel. Hogy nem kellenek ide migránsok, megoldjuk mi a bűnözést hazai felhozatalból. Vannak saját gyilkosaink, erőszakos nemi közösülőink, de még a rablásokat és a fehérgalléros bűnözést is rendes magyar emberek követik el. Mint ahogy a migránskaravánokkal riogató kormányzati állításokról is sorra kiderült, hogy egyetlen szó sem igaz belőlük. Nem készülődnek Európába migránskaravánok, talán ha néhány lézengő szerencsétlen vár arra, hogy a sorsa jobbra forduljon, de ők sem fognak bejutni Magyarországra.

Erre kellene építenie a magyar ellenzéknek, minél több emberhez eljuttatni a kormányzati hazugságok cáfolatát. Melyek amúgy már rendszerszintű méreteket öltöttek, olyannyira, hogy amint arról a Hírklikk is beszámolt, nem migránskaravánok készülődnek, hanem egy Európai Közmédia, amolyan Szabad Európa Rádió, amely szembeszáll a kormányzati hazugságokkal.

Népszavazást, elcsalt választást ettől még nem fognak megismételni Magyarországon. De hát, mint írtuk, Svájc hozzánk képest elmaradott, szegény ország, ha ezer évig élnek, akkor sem lesz olyan drága trianoni emlékművük, amelyet mi magyarok hamarosan ajándékba kapunk a kormánytól.

Szerző: Föld S. Péter

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com