Sehogy nem jött nekik össze a baba, az orvosnál tudta meg a házaspár, hogy ikertestvérek

dns teszt

Sehogy nem jött nekik össze a baba, ezért elmentek egy klinikára, ahol jött a sokkoló hír.

A Mississippi Herald cikke szerint az amerikai házaspár gyermeket szeretett volna, de bárhogy próbálkoztak, nem jött össze. Elmentek így egy mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó klinikára, ahol egy, a DNS-üket érintő rutinvizsgálat során meglepő eredmény született.

A férfi és a nő DNS-e annyira hasonlított egymásra, hogy a szakemberek kapásból arra gondoltak, hogy unokatestvérek. A részletes vizsgálat azonban bebizonyította, hogy testvérek, ráadásul ikertestvérek.

A pár először azt hitte, hogy az orvos csak megtréfálta őket, de sajnos rá kellett jönniük, hogy ez a valóság.

A DNS-teszt tévedhetetlen eredményt hozott

A névtelenségbe burkolózó férfi és nő elmondta, hogy főiskolán találkoztak először, és már azóta viccelődnek azzal, hogy egy napon születtek 1984-ben, mindketten hasonló családból érkeztek (örökbefogadottak).

Ráadásul sokak szerint még rendkívül hasonlítanak is egymásra, de erre a legvadabb álmukban sem gondoltak volna.

A testvérpárnak autóbalesetben meghaltak a szülei, őket pedig még kisbabaként fogadták örökbe különböző családok, de egyiküknek sem mondták el, hogy van egy ikertestvére. A pár a hír hallatán természetesen félretette a gyermekprojektet, és jelenleg azt próbálják meg kitalálni, hogy mit csináljanak.

Az újság megemlíti, hogy Mississippi államban törvénybe ütköző a testvérházasság: 10 év letöltendő börtönbüntetés jár érte. De a körülményekre való tekintettel a párt nem fogják bíróság elé állítani.


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com