Ronan Air, azaz itt az új magyar légitársaság

repülő

Huszonkét úti célba repülne a tervek szerint a budapesti székhelyű Ronan Air légitársaság, amelyet a srí lankai tiszteletbeli magyar konzul alapított.

Munkatársakat is toboroz már a Ronan Air Kft., amely az angol nyelvű álláshirdetések szerint egy Budapesten működő új, menetrendszerinti járatokat üzemeltető légitársaságot indítana 22 nemzetközi úti céllal.

Az egyik hirdetésben kereskedelmi mendzsert keresnek, aki többek között a leendő légitársaság belföldi és nemzetközi marketingstratégiájának kialakításáért is felelne. Egy másik hirdetésben titkársági és pénzügyes kollégát keresnek.

A leendő dolgozóknak július 1-jén már munkába is kellene állniuk Pest megyében, bár a munkavégzésük helye a hirdetések szerint rugalmas lenne.

A Ronan Air Kft. neve először 2014-ben bukkant fel, akkor jegyezték be. A cég tulajdonosa Godaliyanage Rohan Nanayakkara, aki 1993 óta képviseli Magyarországot Srí Lankán tiszteletbeli konzulként.

Az airportal.hu híroldal három éve azt írta, hogy a konzulátus az R-Group International csoport címén található, amely több vállalkozást is magába foglal, többek közt a Ronan Airt is.

Már él a ronanair.com webcím is, bár egyelőre csak az R-Group International oldalára mutat.

© rgroup-intl.com

Akkor a portál azt is kiderítette, hogy a Ronan Air vezetője a Magyar Turizmus (MT) Zrt.-vel is tárgyalt még 2012-ben. A megbeszélések akkor egy menetrendszerinti légi járatról szóltak az emirátusokbeli Sharjah és Budapest között.

A mostani álláshirdetésben már 22 úti célt emlegetnek, az R-Group International honlapján pedig egy útvonaltérképet is találni, amelyen Nagy-Britanniától és Dániától egészen Jordániáig terjednek a célállomások.

© rgroup-intl.com

Egy másik, viszonylag nehezen értelmezhető ábrán pedig sok kelet- és nyugat-európai ország szerepel, középen Magyarországgal kiinduló pontként.

© rgroup-intl.com

Érdekesség, hogy itt a budapesti mellett a debreceni, egy pécsi és egy szegedi reptér is szerepel.

Sólyom Airways rosszemlékű története után vélhetően sokan várják már a további részleteket a Ronan Air tervezett indulásáról.


One Comment;

  1. baint kovar said:

    A RonanAir egy átverés, amely a magyarországi nevet használja az EU üzleti tevékenységébe. Ez a légitársaság tulajdonosa sri lankan, és a magyarországi konzul címét használja a csalás megtételére. Hogyan lehet a diplomata üzletet folytatni. Ez egy teljes Srí Lankai vállalat és a pénz Srí Lanka-ba megy. Még a légitársaság legénysége ázsiai Sri Lankans. Nincs magyarországi iroda, csak egy régi házépület. Bár július elején indítanak járatokat, nem kapnak jóváhagyást és tanúsítványt a légiközlekedési hatóságoktól. Egy 15 éves repülőgépet használnak (lehetnek magyarországi malajziai légitársaságok). Nincsenek magyarok a cégnél. Akkor kaphatsz részleteket Srí Lanka-i irodájáról, ha eléggé trükkös vagy. Ez az úgynevezett magyar nemzeti légitársaság fekete jelzés lesz Magyarország nevére.

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com