RFID chip Köszöntünk szép új világ!

passiverfid1

Az RFID chip (Radio Frequency IDentification) egy olyan mikroelektronikai eszköz, amely a programozása szerint különféle adatokat szolgáltat arról az objektumról ahol elhelyezik. Ez az elhelyezés élő szervezetben így emberekben is lehetséges. Ez a pici szerkezet adatokat tárol, továbbít, és kívülről programozható.


Alkalmazási lehetőségei sokrétűek. Használhatók személyek ellenőrzésére, helyzetük meghatározására, adataik nyilvántartására, azonosítására, bankkártyák helyettesítésére, pénzügyi műveletek kontrollálására, irányítható vele a szervezet működése, alkalmas érzelmi hatások kiváltására, és még a tudat befolyásolása is megoldható használatával.

Egy chipekkel ellátott társadalom teljes mértékben kontrollálható. Nem kell a sok ellenőrző hivatal, hiszen csak a chipek programozásának kérdése, milyen adatokat gyűjtsön és továbbítson a megfelelő helyre.
Ezekből az adatokból könnyen kiszűrhetők azok a személyek, akiket a társadalom irányítói nem tartanak kellőképpen együttműködő személynek.

Ezek a lehetőségek rejlenek az RFID chipben.

Igen ám, de ezt így nem lehet az emberek elé tárni, hiszen akkor senki nem akarná. Kötelezővé tenni nem lehet, mert az ellenállást váltana ki, tehát azt kell elérni, hogy az emberek maguk kérjék a chipek beültetését.

Ez most még nem megy, de szép lassan haladunk ebbe az irányba. Egyre több műsor, cikk jelenik meg, amely egy ilyen beültetett chip hasznosságát ecseteli. Ferenc pápa egyenesen Isten áldásánaknevezte.

Jó példa erre az ABC news hírcsatornán egy régebben megjelent propaganda riport több hírcsatorna általi megismétlése.
A riport ismerteti az Alzheimer-kórban szenvedő Ida Frankl esetét, aki ezzel a chippel könnyebben viseli betegségét. Mellékesen megemlíti, hogy az államokban több mit ötmillió Alzheimer-kóros beteg van, és a magukért felelősséget érző emberek  már sorban állnak ezért az  RFID chipért

Ha a beültetett chipben gyűjtött adatokat az orvos lehívja, sokkal hatásosabb, egyénre szabott gyógymódot tud megállapítani, propagálják a chip terjesztői. A legújabb hír egy olyan emberbe ültethető mikrocsipről szól, amit első körben fogamzásgátlásra használnának és 2018-ra akár a polcokra is kerülhet, ha a fejlesztés a jelenlegi ütemben halad.

Az emberek érzéketlenné tétele a különböző nyomkövető és megjelölő technológiákkal kapcsolatban Igen jól halad. A mobiltelefonok, bankkártyák és sok más mindennapos elektromos használati tárgy már eleve tartalmaz mikrocsipet, amik közül nem egyet használnak személyes adataink rögzítésére, megfigyelésre és nyomon követésre is, és ezeket az emberek ma már természetesnek veszik.

A következő a cél a beültetett RFID chipek széleskörű elfogadtatása a társadalomban. A technológia pozitív tulajdonságainak reklámozása, az ezzel járó mindenre kiterjeszthető kontroll hallgatólagos elfogadása.

A technológia bevetésre készen áll ajtónk előtt. Csupán a mi döntésünk, mikor engedjük be.

Köszöntünk szép új világ!
Amerikai Hirhatár

One Comment;

  1. Ida Innocentne said:

    Koszonom Szep Uj Vilag meg a kitalalojanak is de En NEM KEREK BELOLE.
    INKABB EHENHALOK ES LEMONDOK MINDENROL AMIM MOST VAN JELENLEG.

    JEZUS AZ EN MINDENEM.VISZLAAAAT.

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com