Rákosi Mátyás most irigykedve figyeli Orbánt.

Orbán vagy Rákosi

“- Azt a…! Viktor öcsém ezt hogy csináltad? A 100 százalék nekem sem jött össze! Pedig én is megpróbáltam mindent. Utaztatást, kék cédulát, fenyegetést, hízelgést. Látom Viktor öcsém az utaztatás neked is bejött az ukrán és szerb választókkal.

De – belátom – túnőttél rajtam. Hogy az ország legszegényebb településének számító, Somogy megyei Pálmajor, aztán Csenyéte és Piskó minden lakója hálás legyen neked, hogy ők lehetnek a legcsóróbbak, s ezért száz százalékban megint rátok szavaztak, ne erre én sose lettem volna képes. De még ilyet, hogy a tíz legszegényebb faluban átlagosan a lakosság 93,5 százaléka szavazott rátok, ezt hogy érted el?

Jó, tudom, hogy csak a köztévét és a kormánypropagandát kapják, de basza meg, hát tőlem is csak ezt kapták, azt mégse szerettek meg. Jó tőlem nem kaptak krumplit, meg közmunkát. Szóval belátom: jobb vagy nálam. Azért ha adhatok egy tanácsot: Joszif Viszarjonoviccsal csak óvatosan. Nem szereti a kétszínűeket, sőt néha a jóbarátok sem tudhatják, hogy mikor ér véget a barátság.

Szurkol neked innen a pokolból szerető bátyád: Mátyás”

Szerzõ: Juszt László


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com