Pirner Alma: az elhízott emberek vizuális környezetszennyezést követnek el

pirner alma

Pirner Alma, aki mostanában leginkább rúdtáncoktatással keresi a pénzt, saját blogján akadt ki az elhízott emberekre, szerinte ugyanis vizuális környezetszennyezést követnek el azzal, hogy merészelnek kimenni a strandra fürdőruhában, megmutatva a testüket.

A vizuális környezetszennyezés kifejezést nem mi találtuk ki, ő használja, már posztja címében is, ami a következő:

Vizuális környezetszennyezés és egészségtudatlanság önbizalommal spékelve, avagy a magyar strandszezon röviden .

Pirner arról ír blogján, hogy nem tetszik neki amit a strandokon lát:

Az csak egy aprócska dolog, hogy alig tudtunk úgy készíteni egy fotót, hogy ne lógjon bele a képbe egy, a méreténél 2 számmal kisebb bikiniben feszítő bálnácska, oldalán a szintén méretes szőröshátú söröző rozmárjával.

A fenti mondat után természetesen megmagyarázza, hogy valójában ő csak ezen emberek egészsége miatt aggódik, szerinte azok, akik el vannak hízva, lusták, tunyák és nem vállalnak felelősséget.

Leírja, hogy rengeteg a túlsúlyos magyar, illetve hogy úgy gondolja, nem azért túlsúlyosak az emberek, mert betegek, hanem azért betegek, mert túlsúlyosak. Posztját aztán azzal folytatja, hogy nem a kockás has a lényeg, illetve hogy nem azt várja el az emberektől, hogy bikinibody-juk  legyen, hanem azt, hogy egészségesen éljenek. Ezzel viszont rögtön egy kisebb ellentmondásba ütközött saját magával, írásának ugyanis már a címében is ott van, hogy bántják a szemét az elhízott emberek, akiket írása legelején azonnal bálnácskának és szőröshátú rozmároknak nevez.

Pirner a posztját egyébként egy elhízott, fehérneműt viselő nővel illusztrálta.

Fotó: Instagram

 



 

 

 

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com