Orbán Viktor szülinapi bulija a várból, 2019. május 31.-én

Screen Shot 2019-06-01 at 8.41.54 AM

Van egy Kínában élő barátom, aki szerint hatalmas probléma a kínai nyelvvel, hogy normálisan még káromkodni sem lehet. Szerencsére a magyar nyelv határtalan ebben a tekintetben, ráadásul én – úgy hiszem – elég találékony vagyok a tárgykörben.

Kétségbeesett erőfeszítéseket teszek most, hogy mindezt ne igazoljam feketén-fehéren, pedig az igényem az meglenne rá, higgyék el!

A Kedves Vezető tegnap lett ötvenhat éves. Ez az ő kínja. Meg a miénk főként, de erről majd máskor!

Hozza is a formáját, ritka vagdalthús kinézete van. Hiába na, a gének, a két végén égetett gyertyája, a féktelen tobzódás a hatalomban, mintha nem lenne holnap. 
Ez mind ott van az arcán. Egy felülvizsgálati főorvos gondolkozás nélkül rokkantságizná első ránézésre, attól tartok. Ez is az ő baja. Meg a miénk főként. Ezt is hagyjuk.

De ne legyen nyugodt! MERT NEM LESZ HOLNAP! MEG FOG BUKNI! Börtönben fog rohad…hopp! Irodalmi magyar…aszalódni.

Viszont azt nem hagyhatom szó nélkül, és itt jönne a magyar nyelv, meg a fantáziám ékes és burjánzó termése, hosszan felemlegetve kedves édesjó anyukáját, családfáját, a lovakkal való bensőséges, intim viszonyát, ilyeneket. 
Ne akarják, hogy végigmenjek ezen az úton, mert az most nagyon durva lenne. Nagyon! Szégyellném érte magam holnap. Meg abból csak bajunk lesz.

Szóval maradva az irodalmi magyarnál, ELMEGY ÁM A KEDVES VEZETŐ A ROHADT 56 ÉVÉVEL, A SZÜLINAPI BULIJÁVAL, A VÁRÁVAL, A NYALONC PROPAGANDISTÁIVAL, PRIBÉKJEIVEL EGYÜTT A JÓ FENÉBE!

Van pofája ennek a lelki-nyomoréknak a várból posztolni képet az unokájával? Abból a várból, ami nem a hétvégi dácsája, basszus, hanem a munkahelye, ahova az ellenzék, a szájtáti nép még engedéllyel sem mehet be?! 
Abból a várból, ami nem mellesleg a miénk, a népé, hogy verje meg a ragya, nem pedig a rablóbanda családé, és ő is csak átmenetileg hizlalhatja dagadt ülepét ott?!

Mit képzel ez! Emberek tucatjainak hullámsírjává vált a Margit híd környéke, búvárok, katonák életüket kockáztatva merülnek most is, keresve az áldozatokat, ez a véglény meg röhögve fotózkodik, háttérben a tragédia helyszínével?

Milyen barom az, aki az egyik legszörnyűbb tragédiát követően nem gyászol, hanem féktelen születésnapot ül gazember haverjaival a néptől rabolt várában, tűzijáték-bombák százait fellőve, miközben az áldozatok hozzátartozói majd megőrülnek a tragédia, szerettük elvesztése miatt!?
Pfff!
SZEMÉT, SILÁNY POLITIKUS VAGY ORBÁN VIKTOR, EMBERNEK MEG HITVÁNY!

Szerzõ: Varga Zoltán


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com