Orbán Viktor Románia miniszterelnökének képzeli magát

orban-viktor-tusvanyos-e1468989705897-1024x576

Hetvenötezren fordultak meg az idei tusványosi fesztiválon. A rendezvény nem mindenkinek tetszik.

A tusványosi ötnapos fesztivál ideje alatt neves előadók harminc sátorban mintegy háromszáz előadást tartottak, a hatalmas tömegeket vonzó koncertek és a számos kísérőrendezvény pedig tovább színesítette a minden korosztályt vonzó kínálatot – számol be a tényekre, adatokra hagyatkozva a Székelyhon.ro.

A székelyföldi hírportál cikke szerint míg tavaly 60 ezer tusványosozó fordult meg a táborban, idén ez a szám 75 ezerre növekedett. A legnagyobb tömeget Deák Bill Gyula és a Hobo Blues Band közös pénteki koncertje, illetve a szombati zárókoncert vonzotta. Ennek ismeretében már szervezik a jövő évi rendezvénysorozatot, ami nyilvánvalóan még nagyobb meglepetésekkel fog szolgálni, hisz a jubileumi 30. évfordulót fogják ünnepelni - hangzott el a Klubrádió nemzetközi lapszemléjében.

Transindex erdélyi magyar internetes hírportál Eugen Tomacot, a Népi Mozgalom Párt (PMP) elnökét idézi, aki a Facebookon fejezte ki nemtetszését Orbán Viktor tusványosi jelenlétével kapcsolatban, mert szerinte úgy viselkedett a magyar kormányfő, mintha ő lenne Románia miniszterelnöke. Amikor úgy fogalmazott, hogy Székelyföld akkor is létezni fog, amikor Európa iszlám lesz. Felháborítónak tartotta, hogy Klaus Johannis államfő és a Szociáldemokrata Párt (PSD) elnöke, szemet hunytak Orbán fellépése felett.

Forrás: Klubrádió


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com