Orbán Viktor feleségével fejezte ki tiszteletét az 1956-os mártír-miniszterelnök sírjánál Nagy Imre újratemetésének 30. évfordulóján

Screen Shot 2019-06-16 at 9.48.23 AM

Orbán Viktor feleségével fejezte ki tiszteletét az 1956-os mártír-miniszterelnök sírjánál Nagy Imre újratemetésének 30. évfordulóján – ez látható az Orbán Viktor Facebook oldalán vasárnap reggel Glora victis felirat alatt közzétett felvételen. Orbán Viktor és Lévai Anikó megemlékezett a névtelen áldozatokról és névtelen elesettekről is.

Idáig az MTI híre. És akkor jöjjön, ami a hivatalos híradásból kimaradt. Például az, hogy Orbán és Orbánné vasárnap reggel fél 7.-kor tették tiszteletüket a fiumei úti sírkert 301-es parcellájánál, a temető egyébként reggel 7 órakor nyit.

Úgy történt, hogy Orbán és Orbánné nem sokkal fél 7 előtt érkeztek a temető kapujához, ám azt zárva találták. A miniszterelnök ekkor nézte meg a kiírást, hogy csak 7 órától van nyitva a temető.
- A francba –mondta Orbán – aludhattam volna még egy fél órát.
- Majd várunk fél órát, aztán kinyitják a kaput, és bemegyünk – nyugtatgatta az urát Orbánné.

Szerencsére mégsem kellett várakozniuk, az egyik biztonsági ember példás gyorsasággal intézkedett, és Orbán Viktor, valamint Orbán Viktorné már a nyitás előtt fél órával leróhatták tiszteletüket Nagy Imre emléke előtt. Az intézkedés során személyi sérülés nem történt.

 

Föld S. Péter

Videó: Orbán Viktor Facebook


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com