Orbán: egy nyolc olimpiai aranyat szerző ország miniszterelnöke mégsem lehet pókhasú

orbán pocak

Orbán Puskás-hasat villantott a Pécsen készült videóban, amit Rákossy Balázs, európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkár rakott ki Facebook-oldalára.

Orbán hasa legutóbb 2012 őszén volt téma, miután egy bekapcsolva maradt mikrofon megörökítette, hogy egy állami rendezvényen a pocakos tábornokokat gúnyolta. “Jól néznek ki a legényeik… nincs köztük kövér… az a halálom, a pocakos tábornokok… jól néztek ki nagyon” – mondta egész pontosan Orbán. 

Az Origó akkor megkérdezte a miniszterelnök sajtófönökét, hogy pontosan mennyit szedett fel Orbán, illetve azt is, hogy mit gondol a saját testsúlyáról. Havasi Bertalan azt írta a portálnak, hogy a kormányfő “kizárólag a díszzászlóalj pocakjának ügyében tartja illetékesnek magát”, majd később hozzátette, hogy: “a pocak ugyanis magánügy, kivéve a díszzászlóaljnál”.

Pedig pár hónappal korábban, 2012 augusztusában Orbán még gond nélkül beszélt testsúlyáról a sajtóban. Az Északi Hírnöknek azt mondta: “Vissza kell térnem a rendszeres sportoláshoz: egy nyolc olimpiai aranyat szerző ország miniszterelnöke mégsem lehet pókhasú”- emlékeztetett szintén az Origo.

Forrás: Sztárklikk

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com