Orbán a kormánypolitika rangjára emelte a bűnözést

orbán g

A vég kezdete lengi körül az Európai Unió Csalás Elleni Hivatalának (OLAF) közelmúltban kiszivárgott jelentését. Noha egyelőre semmi biztosan nem tudhatunk, ordítóan világos, hogy a nyíl ezúttal célba talált: feltűnő a kapkodás, a fejetlenség és az egymást leleplező hazudozás a nemzeti szégyen kormányának háza táján.

Menekülnének a patkányok a süllyedő hajóról – csakhogy nincs hova. Muszáj összetartani.

Szerencséje van az állami bűnszövetkezetnek. Az EU ismét tehetetlen. Csak arra van joga, hogy a vizsgálati anyagot átadja a nemzeti hatóságoknak további intézkedésre. De mi van akkor, ha maguk a nemzeti hatóságok vezető tisztviselői és azok csókosai a feltárt csalás első számú gyanúsított elkövetői?

Sajnos arra nem gondoltak az EU alapító atyái, hogy mi van akkor, amikor egy egész állam működik privát bűnszövetkezet módjára.

Orbán és bandája nem véletlenül verte szét a jogállamot. Épp azért, hogy az ügyészség a zsebükben legyen és soha senkinek ne jusson eszébe akárcsak vizsgálatot indítani a nemzeti szégyen kormányának tagjait, illetve rokonaikat, barátaikat érintő szennyes ügyekben.

Nesze neked Európai Unió. Most megbarátkozol azzal, hogy kígyót melengettél a kebleden. A kígyó megmar téged. Miért nem vetted észre, amikor megindult a magyar maffiaállam “szabadságharca”, hogy az unió értékeinek sárba tiprása a kormánypolitika rangjára emelt bűnözést elleplező álca?

Talán az EU most már észhez tér. Ez előrelépés.

De a mi harcunk még hosszú lesz.

Forrás: Facebook Szerző: Bokros Lajos

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com