“Nézz a hátad mögé, ribanc!” – Trump ügyvédje így levelezik

trump ügyvédje

Botrányosan reagált egy kritikusára Marc Kasowitz, az amerikai elnök ügyvédje.

Hatalmas botrányba keveredett Marc Kasowitz, az amerikai elnök, Donald Trump ügyvédje, aki a Trump-kormány és Oroszország kapcsolatának ügyében védi az elnököt. Kasowitzot egy nyilvánosságra került levelezés miatt bírálják, amelyet egy eddig ismeretlen személlyel folytatott, aki felszólította, hogy mondjon le a hivatásáról.

A levél írója szerint Kasowitznak azért kellene lemondania, mert a ProPublica azt írta róla, hogy nem volt biztonsági átvilágítása, komoly alkoholproblémái vannak, és a közvetlen munkatársai is panaszkodtak a viselkedésére.

A levélváltás szerdán este 9 óra 30 perc és 10 óra között zajlott le, amikor a levél írója “Mondjon le most” tárggyal elküldte az első levelet az ügyvédnek. Kasowitz 5 percen belül válaszolt a feladónak, majd további leveleket küldött neki. Válaszaiból a CNN idézett: 

“Rajtad vagyok. Ne b*szakodj velem. Lássuk, ki vagy! Nézz a hátad mögé, ribanc! 

- írta a befolyásos ügyvéd a válaszlevélben. De a dolog itt még nem ér véget: 

“Hívj fel. Ne félj, te kis sz*rdarab. Állj ki magadért. Ha nem hívsz fel, akkor félsz. [...] Már tudom hol élsz, rajtad vagyok. Úgyhogy akár fel is hívhatsz. Még találkozunk. Ezt megígérhetem. Haver 

- olvasható a levélben.

A fenti sorok nyilvánosságra kerülése után Kasowitz nem tagadta, hogy ő írta volna a levelet. Ehelyett közleményben kért bocsánatot a levél írójától: 

” A levél írójának joga van a saját véleményéhez, és nem lett volna szabad ilyen helytelen hangnemben válaszolnom neki. Hamarosan küldök is neki egy levelet, amiben leírom ezt. Egyike ez azoknak a pillanatoknak, amikor az ember azt kívánja, bárcsak vissza tudná fordítani az idő kerekét, de természetesen erre nem vagyok képes

- olvasható a közleményben. Kasowitz egyik szóvivője azt is elmondta: “habár ez nem kifogás, az e-mail egy nagyon hosszú nap után érkezett, aminek este 10 órakor még mindig nem volt vége.”

Az amerikai sajtót teljesen megdöbbentette az eset, elvégre egy sokéves tapasztalattal rendelkező, nagynevű ügyvédről van szó, akitől különösen meglepő egy ilyen kirohanás.

Címkép: YouTube


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com