Nem tudok mást mondani: mindannyian impotens hülyék vagyunk, – én is! – akikkel azt csinálhat ez a csökött agyú “Póni de Gaulle” (by Bödőcs), amit akar?

orbán puskás stadion

Az új Puskás stadiont eredetileg 32 milliárdból kívánták felépíteni. Ma 190 milliárdnál tart. Ki tudja mi lesz a vége? De ami igazán a pofátlanság teteje, hogy most 4 milliárdot kap Schmidt Mária egy Puskás múzeumra.

4 milliárdot!

Puskás özvegyétől Öcsi utolsó használt zsebkendőjét is elkunyerálták. Mindent, amihez köze volt, vagy lehetett lenyúltak. Erre nem kell költeni. Minden ott van Felcsúton. (Miért pont ott? Nem vagyok túl tájékozott fociügyekben, de szerintem nem volt igazolt játékosa a Felcsútnak a “száguldó őrnagy”.)

Akkor mégis mire kell a 4 milliárd? Michelangeloval megfestetni – Stadler nyomán – a Puskás belövi legendás gólját a londoni Wembleyben című freskóját?

4 milliárd!

Abból persze – ha találnak egy kis eredeti DNS-t – “megépíthetik” a legendás bal lábat, s azt majd “beültetik” az új magyar csodacsatárnak?

Mi ez a 4 milliárd? Ez valami bűvös szám?

Lehet, hogy egyszerűen csak ez a szám beült a Marcipán Ceausescu (by Bödőcs) agyába?

Hiszen a várban, a dolgozó szobája is 4 milliárdba került?!

Volt szerencsém – igaz élete alkonyán – személyesen ismerni a legendát. A magyar fociról készült Nyitott száj című műsorban volt a vendégem. Előtte, utána hosszan beszélgettünk. Egészen biztos vagyok benne, hogy ennek a cirkusznak azonnal hátat fordítana, s elhúzna Kispestre, vagy Óbudára fröccsözni egyet a haverokkal. De annál az asztalnál nem lenne helye a “Lego Ducenak”. (by Bödőcs)

Szerzõ: Juszt László


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com