NÉGY NÓGRÁDI FIDESZES KÉPVISELŐ ÜL A PARLAMENTBEN, DE A LEGSZEGÉNYEBB MEGYESZÉKHELY IDÉN EGY FORINT ÁLLAMI TÁMOGATÁST SEM KAP

tarjani

Komoly ígéreteket hallottunk a tavaszi választási kampányban a fideszes képviselő-jelöltektől. Többször elmondták, hogy csak ők tudnak majd lobbizni régiónk fejlődése érdekében a kormánynál és csak akkor fog itt működni, fejlődni minden, ha ők kapnak bizalmat. Sokan elhitték ezt nekik és Nógrád négy fideszes képviselőt küldött az országgyűlésbe.

Ehhez képest Salgótarján polgármesterének tegnap arról kellett tájékoztatnia a városlakókat, hogy a kormány döntése értelmében városunk, az évtizedek óta legrosszabb gazdasági helyzetben működő magyar megyeszékhely 2019-ben egyetlen forint működési támogatást se kap az államtól.

A racionális gazdálkodásnak köszönhetően a város és az önkormányzati cégek működése így is biztosított, de mindenki tisztában van Salgótarján helyzetével és tudható, hogy a városnak adott pénz jó helyre kerül.

Salgótarján baloldali városvezetői közül senki nem épített magának támogatásból se fogadót, se vendégszállást, nem játszotta át a város értékesebb ingatlanjait a haverjainak és nem került be a bulvár és bűnügyi magazinokba közpénzből fizetett életbiztosítások és luxusutak miatt se.

Ráadásul Becsó Zsolt, fideszes országgyűlési képviselő két éve még úgy nyilatkozott, hogy “sem fejlesztési, sem működési oldalról nem állja meg a helyét az a vád, miszerint a Fidesz kormányzat nem támogatja Salgótarjánt azért, mert szocialista vezetése van” … “A kormány nem a szocialista vezetést, hanem a várost támogatja” … “Odafigyelünk a városra, hogy adott keretek között a működés feltételei biztosítottak legyenek.”

Ezek szerint vagy hazudott akkor is és a kampányban is, vagy most már tényleg annyira jól működőnek tartják Salgótarjánt, hogy a helyi adófizetőktől beszedett pénzből is inkább más településeknek adnak támogatást.

Szerzõ: Tarjáni Fészek

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com