Nadrágmentes Metrózás Napja New Yorkban

new york

Mindig mondom, hogy ha mókáról, heccről, játékról van szó, a New York-iaknak nincs párja és a nehézségektől sem riadnak vissza.

Az akadály ma -7 fok volt, de ez sem állíthatta meg a 17. “No Pants Subway Ride”, “Nadrágmentes Metrózás Napja ” flash mob résztvevőit.
“Amikor olvastam, hogy milyen hideg lesz, gondoltam, idén kihagyom. Aztán reggel felébredtem és tudtam, hogy menni akarok. Fantasztikus élmény.” A flash mob résztvevői Manhattanban, Brooklynban és Queens-ben találkoznak, onnan mennek a központi találkahelyre, a Union Square-re. Innen kisebb csoportokban lepik el a metrójáratokat, a helybéliek és turisták szórakoztatására, sokszor döbbenetére.
A Nadrágmentes Metrózás Napja 2002-ben indult innen, New Yorkból (még szép LOL), az Improv Everywhere csoport szervezésében és mára már több mint 50 világvárosban megrendezésre kerül.
A résztvevőknek természetesen kell viselkedniük, olvasnak vagy zenét hallgatnak és nem szólhatnak egymáshoz. Ha valaki megkérdezi tőlük, hogy miért nem viselnek nadrágot, akkor csak annyit felelhetnek: “Elfelejtettem felvenni a nadrágomat”.

nem york3

 

nem york4

 

new york

 

new york1

 

new york2

 

new york5

 

new york6

 

new york7

 

new york8

 

new york9


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com