Mit is tudunk? Kati néni főállásban Kósa Lajos kedves, édesjó anyukája, és nem stróman

kosa malaccal

Azt is tudjuk, hogy ezt a kedves, édesjó fia mondta, aki szerint a tuszi az huti, vagy tusza, vagy hutu.

Tudjuk, hogy óvónőként ment nyugdíjba. Tudjuk, hogy 82 éves korára annyira megszerette a disznókat, hogy vett egy disznótelepet. 
Tegnap óta azt is tudjuk, hogy a motorozást is nagyon megszerette a disznók mellett, ezért gyorsan vett a cége egy motort is. Mondjuk ez érdekelne. Hogy? Hányta a ganét a malacok alól, és akkor? Vagy ahogy húzta le a gumicsizmáját? Akkor akadt a kezébe a béemvé katalógusa? Na, nézzük, nézzük, mit is ajánlanak 80 éves kortól? Szerelem első látásra? Így valahogy?

Aztán tudjuk, hogy Kati néni feltaláló. Is. Feltalált 45 millió forintot, gondolom, valahol a spájzban kallódott eddig, befőzőgumival áttekerve. Biztos nagytakarítás volt, akkor lett meg. (Ezek után, ha bárki óvónő panaszkodni mer, lövök!) Anyám a múltkor pont így talált meg két májkrémet. Örült neki nagyon.

Meg azt is tudjuk, hogy Kati néni teljesen belehabarodott a luxusba, a sebességbe, meg az izomautókba. Ezért vett gyorsan vett a disznótelep még két másik luxus sportautót. Persze megint béemvéket. Hjakérem! A megszokás nagy úr ebben a korban!

Ami érdekes lehet még, hogy Kati néni cége kapott 123 millió forint vissza nem térítendő támogatást, ahogy mondani szokás, puszira. De szerintem a béemvékre inkább.

Meg azt is tudjuk, hogy a Kati néni cégében összesen hatan dolgoznak! Értik? Hatan!
HAT DOLGOZÓRA JUT KÉT LUXUSAUTÓ, ÉS EGY SZINTÉN LUXUS SPORTMOTOR! Persze mind a BMW szalonból, aranyáron. Nem rossz! 
Csak azt nem tudjuk, hogy akkor ki fogja meg a villa nyelét?

Kati néni! Mondja már kedves! Ki eteti a disznókat?
Maguknál KI ETETI A DISZNÓKAT?

Varga Zoltán


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com