Milliók kedvence volt, ma nyomorog a színészlegenda

syilágzi istván

Megdöbbentő körülmények között él Szilágyi István, aki számtalan filmben és színpadi darabban játszott az elmúlt 50 évben.

Az idős színész az otthonában látta vendégül az AC News-t.

Így élek én… így kell élnem

- kezdte lesütött szemmel, elcsukló hangon.

Kicsit nehezen megy már a közlekedés a lábam miatt. Úgy egy évvel ezelőtt súlyos tüdőgyulladást kaptam, mert nem tudtunk fűteni a házban.

Akkor kórházba szállítottak, és nagyon sok gyógyszert adtak nekem. Több hétig bent feküdtem, és közben a kezelés során trombózis alakult ki a lábamban. Szerencsére most már kezd meggyógyulni, de időnként még mindig nagyon fáj, és a jelenlegi gyógyszerek is kicsit megnehezítik a beszédkészségemet

- mondta Szilágyi István, aki a betegsége miatt most dolgozni is alig tud.

Ha minden jól megy, tavasszal már felléphetek a Győri Nemzeti Színházban. Remélem, addigra felépülök, mert most nagyon sok munkától elestem, amire nagy szükségem lett volna, hiszen a nyugdíjamból aligha tudok megélni

- folyatta reménykedve, majd hozzátette:

Engem sosem érdekelt a pénz, gazdagság és hírnév. A művészetnek adtam az életem, és mindig csak az érdekelt, hogy menyire jó egy darab, amiben játszom. Persze zavar a nélkülözés, de ha visszamehetnék az időben sem csinálnék másképp semmit.


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com