Migránsozás után összevertek négy külföldit a Balaton Soundon

balaton sound, 444

Egy tizenötfős társaság agyba-főbe vert négy fiút a Balaton Soundon, mert külföldiek voltak, írja a 24.hu. A csoport előbb körbeállta az egyiptomi, vietnami és magyar származású fiatalokat, lemigránsozták őket, aztán ütöttek. 

“Biztos vagyok abban, hogy rasszista indíttatású volt a dolog. Végig olyanokat kiabáltak nekünk, hogy köcsög külföldiek. A velünk lévő vietnami srácot leköpték, és azt ordították neki, hogy köcsög kínai. Olyan is volt köztük, aki migránsozott,”

mondta a lapnak a társaság egyik tagja. A fiúkat úgy megverték, hogy a siófoki kórházba kellett ellátni őket, ezután tettek feljelentést. A rendőrség közölte: négy fiatalkorú gyanúsított ellen folytat eljárást csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt. Miután a kapitányságon végeztek, visszamentek a fesztiválra, hogy a biztonsági őrökkel beszéljenek az elkövetők azonosítása miatt. A portaszolgálat viszont közölte: “ugye nem gondolják komolyan, hogy bármelyik biztonsági őr kockáztatja a testi épségét értük egyedül.” A 24.hu szerint így is sikerült több verekedőt beazonosítani, akik közt focisták vannak.  

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket…

… mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

444.hu

Fotó: 444.hu


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com