Mezítláb, kezében vekni kenyérrel látták Horvátországban sétálni Orbánt

orban nez, Fotó- Facebook:Orbán Viktor

A miniszterelnök egy Brgulje nevű faluban nyaralt, ahol reggelizett és ráérősen vásárolgatott.

Orbán Viktor egy horvát faluban, Brgulje-ban nyaralt szombaton – írta az Index, a Slobodna Dalmacija nevű portálra hivatkozva, amely fotókat is közölt az árnyékban hűsölő miniszterelnökről.

A horvát lap szerint a kormányfő egy 12 méteres vitorlás hajóval érkezett a településre, amit egyébként máshogy nehéz is lenne megközelíteni, mivel egy szigeten fekszik – a horvát lap szerint gyerekei is vele tartottak, feleségét azonban nem látták.

A cikk szerint Orbán egy híres helyi étteremben, a Jankoban reggelizett, majd vásárolt egy vekni kenyeret. Megjegyzik, hogy a kormányfő mezítláb közlekedett, kezében a tangapapucsával, borostásan, láthatóan nyaralásra hangolódva.

Az Index egy olvasója szerint a miniszterelnököt a faluban a vitorlás kapitánya kísérte, akivel a vásárlás után visszatértek a hajóra, amivel aztán kirándulni indultak.

A hírportál megkérdezte a miniszterelnök sajtófőnökétől, Havasi Bertalantól, hogy Orbán kinek a hajóval érkezett a szigetre, mire Havasi válaszolta, hogy “Orbán Viktor szabadsága magánügy, nem áll módomban tájékoztatást adni róla”.

Orbán egyébként visszatérő vendég Horvátországban, tavalyaugusztusban Vis szigetén nyaralt, a kedvenc úticélja pedig a Mljet-sziget.

nepszava.hu

Fotó: Facebook/Orbán Viktor


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com