Mészáros szerint az őt kérdező külföldi újságíró is Soros embere

mészáros

Az már biztos, hogy felesleges nyelveket tanulni, hiszen Magyarország leggyorsabban gazdagodó emberének sincs rá szüksége, hogy nyélbe üsse milliárdos üzleteit. A Vice/HBO riporternőjének legalábbis folyamatosan magyarul beszélt Mészáros Lőrinc, miközben ő angol nyelven próbálta megtudni a felcsúti polgármester mesés gazdagodásának titkát.

Az eset még március végén történt, de most került elő egy videó, amelyen a médiaérdekeltségekben is gazdag Mészáros nem érti, hogy egy újságíró miért kérdez tőle bármi olyat, amire nem tud választ adni, pláne angolul. Erre el is hangzott, hogy

“Menjen haza a saját országába, és ott kérdezősködjön!”

Pedig a csatorna csak dokumentumfilmet forgatott Felcsútról, ahol a fejlesztésekre, a polgármester érdekeltségeire, valamint Orbán Viktorral való viszonyára is kíváncsi lett volna, így megpróbált időpontot egyeztetni egy interjúra Mészárossal, aki kitért előle. Ezután jelent meg a riporternő a felcsúti közgyűlésen, ahol az épp megérkező polgármestertől próbált volna néhány választ kicsikarni. Miközben Hind Hassan azt kérdezte Mészárostól, hogy miért tartják Magyarország legkorruptabb emberének, a milliárdos ahelyett, hogy tisztázta volna nevét és helyzetét csak annyit mondott:

“Valószínű, hogy ön egy Soros-bérenc, úgyhogy kérem…”

Az egyik magyar újságíró kérdésére, hogy aki kérdést tesz fel neki, az szerinte Soros-bérenc-e, azt mondta: „Nem, nem, nem, nem, de önök valószínűleg azok.”


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com