Menetelés a kétharmad felé

dési könzv

Százmilliós végkielégítések, nokiás dobozba dugott megvesztegetési pénzek, feleslegesen megrendelt tanulmányokkal kifizetett politikai csókosok. Hagyó-per, BKV-ügy.

Lassan feledésbe merülnek ezek az egykor a napilapok címlapjain, híradókban minden másnál harsogóbb botrányok – túlordítják őket a még több nullával sokkoló, nagyságrendekkel nagyobb korrupciós ügyek, brutális lopások. 

Pedig ezeknek (a vád szerint) “korrupciós” ügyeknek, máig tartó hatásuk van: alapvető szerepet játszottak abban, hogy a Fidesz megszerezte a kétharmadot.

De mit tettek a vádlottak? Loptak? Csaltak? Hazudtak? Vagy egymással torzsalkodva, saját politikai érdekeikre koncentrálva belesétáltak egy a Fidesz kampánygurui által ügyesen felállított csapdába? Aztán a Fidesz “szerencséjére” a rendőrök és az ügyészek sokszor éppen azt tették véletlenül (véletlenül?), ami a mai kormánypárt malmára hajtotta a vizet a kampányban?

Ezekre a kérdésekre keresi Dési János legújabb, Justitia nokiás doboza – Menetelés a kétharmad felé című könyvében a válaszokat. 

(Megvásárolható itt: libri.hu)

Forrás: Sztárklikk

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com