MELYIK HÜLYE VOLT?

Kósa Lajos; Orbán Viktor

Melyik hülye mondta a Kedves Vezetőnek, hogy egy héten nem öt, hanem hat napot akar dolgozni, és szeretné, ha azt három évig ki sem fizetnék neki? Álljon elém, és mondja meg! Ki akarja, hogy a sza…
mondtam, hogy idegbe vagyok? Majdnem azt írtam, hogy szart is. Restellem! Komolyan…..szóval, ki akarja, hogy a belet is kitapossák belőle, valamelyik Mészáros és Mészáros cégnél, és mindezt 400 túlórában gyakorolhassák végre, 3 évig ingyen?

Valaki? Ki volt? Mert állítólag a nemzet, igen, mi 10 millióan, kifejezetten könyörögtünk, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva Kósa Lajosnak…hű, itt megállnék! Hogy bárki is könyörgött volna Mr20%-nak? Ugyan már! Dehogy engedik azt emberek közé! Látom, hogy időnként kitolják a kamerák elé, elnyöszörgi a szép szájával, amit nagy nehezen beleprogramoztak, azt is ötödik nekiszaladásra, alany, állítmány nélkül. Látom. De a tuszi-hutu dichotómia annyira lefoglalja a számítási kapacitását már évek óta, hogy utána rögtön ki kell szedni az elemeket belőle és lefóliázni, nehogy megint fényt kapjon, mert akkor azonnal kupakolni kezd.
De folytatnám!….Szóval valakik könyörögtek. Valakiknek. Ez szinte biztos, mert a Kedves Vezető mondta, és ugye, ő soha nem hazudik. Meg nem lop. MONDOM, NEM HAZUDIK, NEM LOP! Ezért, külön kérésre módosítják végre a Munka Törvénykönyvét! MERT A MAGYAR TÖBBET AKAR DOLGOZNI. INGYÉR! Miattam biztosan nem. Akkor?
Ki volt? KI VOLT! Ti szóltatok neki? Egy a tábor, egy a zászló, annak neve meg Kedves Vezető? A Ti istenetek, hogy nőjön köröm arra, amit 0-24 vakargat a töpszli ujjaival a trottyos gatyája zsebében!… Öööö, főnök, szeretnénk többet dolgozni, ingyen, mert olyan ócska már a repülője, hogy mi szégyelljük! Vennénk magának egy újat. Karira, azt hozná a nemzeti jézuska…És most jó nektek? EZT AKARTÁTOK, BAZMEG? Legyenek stadionok? Meg csak repkedjen, mert megérdemli? Meg legyen már a nemzeti mangalicaszerelőnek egyeteme is, ha már érettségije nincsen, vegyen vagy kettőt, azt is persze a tőlünk rabolt pénzen? Legyen Rasika saját lábának vagy negyvenöt kastélya, a mi kölykünk, meg jól elvan Londonban? Legyen Magyarország a világ politikusbűnöző keltetője? He?
Na, szóljon már valaki! KI VOLT? Most döngessétek a kokárdát a nagy nemzeti melleteken! De csend van komám! De nagy csend! De nagy, döbbent sunyítás! Senki!?

Lassan beledöglünk ebbe a ti nagy Orbán-mániátokba, de RÖHÖGÖK, MERT VELÜNK DÖGLETEK TI IS, ORBÁN-HÍVŐK! Ti is!

Varga Zoltán


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com