Mellárék a Fidesz malmára hajtják a vizet?

Mellár Tamás

Két ellenzéki képviselőjelölti lista is lehet Pécsett, mivel a Mellár Tamás által fémjelzett Mindenki Pécsért Egyesület nem fog beállni az ellenzéki pécsi összefogásba. Mellárék ezzel egyértelműen a Fidesz malmára hajtják a vizet, hiszen megpróbálják megosztani a Fidesszel szembeni tábort.

Az elmúlt hetekben egyre több városban jelentették be, hogy egy kihívója lesz az őszi önkormányzati választásokon a Fidesznek. Ilyen város például Szombathely, Eger, Miskolc, illetve több fővárosi kerület is. Elviekben Pécs is feliratkozhatott volna erre a listára – az ellenzék már meg is találta a közös polgármesterjelöltet, Péterffy Attila személyében -, azonban most valami nagyon furcsa dolog történt…

Mellár Tamás, aki tavaly áprilisban függetlenként, de több párt támogatásával nyert egyéniben Pécsett, közölte, hogy a nevével fémjelzett Mindenki Pécsért Egyesület úgy döntött, nem áll be Péterffy mögé.

Erről Mellár csütörtökön beszélt a Szabad Pécs nevű internetes portálnak. Mellárék állítólag azt tervezik, az őszi önkormányzati választáson mind a 18 pécsi körzetben saját jelöltet indítanak.

Mellár azt állítja, hogy az MSZP, a DK, a Momentum által támogatott Péterffy a Fidesz B terve. Ezzel tulajdonképpen azt a képtelenséget sugallja, hogy az ellenzék lefeküdt a Fidesznek.

Szinte megmagyarázhatatlan Mellár Tamásék viselkedése. Ha nem is értenek egyet az ellenzéki párok véleményével, miszerint Péterffy Attila a legalkalmasabb jelöl, nyíltan szembemenni és ellenjelöltet állítani, minősíthetetlen lépés. Ilyen aljasságra csak a Fidesz képes.

Forrás: Hírklikk 
Szerző: Kátai B. Zsolt

*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com