Megzsarolták az ellenzéki bajai lángosost, ezért élő videóban mondta el, hogy meleg

bajai langosos

Múlt héten számolt be arról, a 444.hu, hogy Baján egy névtelen blog betámadott helyi tanárokat, illetve a helyi lángosozó egykori üzemeltetőjét, Szabó Richárdot, amiért az ellenzékkel szimpatizálnak. 

Hétfő este az általa vezetett Sugó-parti Közéleti portál Facebook-oldalán élő adásban jelentkezett be Szabó Richárd, hogy elmondja, egy névtelen levelet talált a postaládájában, melyen az állt, hogy ha nem hagyja abba a Fidesz támadását, akkor mindenki megtudja, hogy homoszexuális.

Szabó ezért a videóban mondta el, hogy igen, ő hívő, keresztény és meleg. Mint a videó mellé írt szövegben kiemeli, ezt eddig nem verte nagydobra, mert úgy gondolta, hogy ez magánügy, hasonlóan a vallási hovatartozásához.
„Tudom, hogy sok , egyébként tiszteletreméltó ismerősöm-barátom számára ez ma még tabutéma…Ilyen vagyok, ilyennek teremtett az Isten. Igyekszem becsületesen élni, hogy a gyerekeimnek ne kelljen szemlesütve beszélni rólam, hogy ne kelljen az apjuk miatt szégyenkezniük. Ma ezt a figyelmeztetést kaptam . Bedobták a postaládámba…persze névtelenül megint. BNO csak nem a bajai nemzeti oldal?” – írta még le azzal kapcsolatban, hogy a levél alján csak egy BNO aláírás szerepelt, miközben a helyieket lejáratni akaró névtelen oldal épp Bajai Nemzeti Oldal néven fut.

Szabó a videóban elmondja azt is, hogy nem hagyja magát megfélemlíteni, és meg fogja mérettetni magát az önkormányzati választásokon.

A Baján forgatott riportot itt lehet megnézni:

444.hu


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com