Márki-Zay Péter is csinált egy videót, pont ott, ahol korábban Lázár János

márki-yaz ausytria

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere idén nyáron Ausztriában nyaralt a családjával, ahol Bécset is meglátogatták. Így történt, hogy a Favoritenstrassén ő is csinált egy videót, pont ott, ahol korábban Lázár János.

“Valóban nagyon sok a migráns, hihetetlenül sok bármerre mentünk” - állapította meg Márki-Zay majd hozzátette, az ő két gyermeke is az, hiszen egyikük Kanadában, másikuk Amerikában született.

Márki-Zay Péter hangsúlyozta: egyes városrészek valóban szemetesebbek. Azt, hogy ez részben a migránsok miatt van, azt el tudja képzelni.

“Többször kifejtettem, hogy Európa valóban nem (jól) kezelte a menekült-kérdést, ahogy az Orbán-kormány sem. Az EU az egyébként Soros György és Orbán Viktor által egyaránt sürgetett megerősített határvédelmet és ellenőrzést csak jelentős késéssel vezette be, a Fidesz-kormány pedig egyszerre folytatott gyűlöletkampányt a migránsok ellen és telepített be belőlük 20 ezret Magyarországra, köztük bűnözőket is” - tette hozzá Hódmezővásárhely polgármestere.

Forrás: Hírhatár


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com