Marilyn Monroe eddig nem látott, utolsó fotóit árverezik

marilyn

George Barris képei talán az utolsók, amelyek pár héttel halála előtt, 1962. júniusában készültek a színésznőről, most egy magángyűjtő bocsátja őket aukcióra.

Marilyn Monroe filmszínésznő több mint 150, eddig nyilvánosságra nem került fotóját készülnek elárverezni az Egyesült Államokban. A fotókat George Barris fotóművész készítette 1962. júniusában, a Cosmopolitan című magazin megrendelésére, s eddig egy magángűjteményben őrizték őket. A Van, aki forrón szereti című film sztárja nem sokkal korábban töltötte be 36. születésnapját, pár héttel később lett öngyilkos. 

A képek Los Angeles több helyszínén, köztük tengerparton, szobában, hegyvidéken ábrázolják a színésznőt. Az árverésről beszámoló RealClear magazin szerint nagyon nagy valószínűséggel ezek az utolsó felvételek, amelyek a halála előtt készültek a filmcsillagról.

A képeket egy magángyűjtő vásárolta meg közvetlenül George Barristól, még 1980-ban. Az árverést a Paddle8 internetes aukciós ház tartja, licitálni is online lehet. A fotók kikiáltási ára 8-24 ezer dollár között mozog. 

Forrás: MTI/Propeller

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com