Már O1G-s ékszerkészletet és Orbán Viktor, Európa védelmezője rugdalózót is lehet kapni az AliExpressen

o1g vilagit

Egyre több olyan tárgy kapható az AliExpressen, amelyen az O1G logó szerepel. világ egyik legnagyobb online áruházában már decemberben árultak O1G-logós kitűzőket, most már egész ékszerkészletet is lehet rendelni.

Van piros-fehér-zöld színű O1G-s mandzsettagomb 1,14 dollárért fekete-fehér szett fülbevalóval, nyaklánccal és karkötővel 2.01 dollárért. Aki ezt sokallja,  már 0,88 dollárért is hozzájuthat egy pár fülbevalóhoz. Kapható még kulcstartó is, vagy piros-fehér-zöld logós statement nyaklánc 0.93 dollárért. Gyors felmérésünk alapján úgy tűnik, a kitűzők után a nyakláncok és a karkötők a legkelendőbbek, a kulcstartók iránt mintha kisebb lenne az érdeklődés.

A logó Simicska Lajos 2015-ös elhíresült mondatának állít emléket, amely a végleges szakítást jelentette közte és Orbán Viktor között. A decemberi tüntetéseken terjedt egyre több formában, majd autókon, falakon, hóba írva is megjelentnem csak Magyarországon. Floridában egy pilóta egyenesen az égre rajzolta a feliratot

Akiben a logó ellenérzéseket kelt, az az AliExpressről rendelhet Orbán Viktor stilizált arcképével, Európa védelmezője felirattal akár futópólót vagy rugdalózót is. Úgy tűnik azonban, ezekre a termékekre kisebb a kereslet, a rugdalózóból egyelőre csak hármat rendeltek, futópólóból egyet sem.

168óra


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com