Már megint a lehető legjobb érzékkel ürít bele az ország tátott szájába

orbán puskás stadion

 Mondom a csütörtököt, és bármennyire szeretnék az elvtársak, hogy migránskártyázzunk és az életünkre leselkedő sorosmigráns veszélyekről lamentáljunk, én nem fogom ezt tenni.

Ellenben szívesen felhívom a figyelmét a gerinctelenség és elvtelenség fertőjében dagonyázó kormánypárti betanított tollforgatóknak, hogy miközben a migránsok által lángba borított, felperzselt, szétdúlt és végigerőszakolt hanyatló Nyugatról szóló színes hírekkel bombázzák az ilyen trágyára vevő széles néptömegeket napi 24 órában, Budapesten, Európa legbiztonságosabb országának fővárosában embereket lőnek agyon az utcán. Hajnali 5 és 6 óra között. Történik mindez anélkül, hogy akár egyetlen lábjegyzetet megérne a sztori a Ripostot a nyolcaskával összekötő tengelyen.

Leszarom, basszátok meg, hogy Milánóban terroristát fogtak el, hogy Párizsban a muszlim terror miatt levegőt sem lehet venni, hogy a svédek holnapután kihalnak (bezzeg a migránsok szaporodnak, mint az üregi nyúl!) vagy hogy Bakondi mit álmodott a múlt héten a fizetéséért. Az érdekel, hogy miközben a Fidesz nevű állampárt egy brüsszeli késelésből is virtuális hergelő plakátot gyárt és gyomorforgató módon politikai hasznot próbál húzni (csak azért, mert az elkövető BEVÁNDORLÓ HÁTTERŰ), nincs hírértéke annak,  hogy a III. kerületben lövöldöznek.

Nem vagyok hülye, pontosan értem, hogy ez itt már évek óta nem újságírás, nem tájékoztatás, hanem gennyes hergelés és népbutítás. Egy ilyen helyen például soha nem indul vagyonnyilatkozati eljárás a miniszterek plebejus elnöke ellen – nem csak a csillárdos luxusrepülőzései, hanem semmi más miatt sem. A felelősségre vonhatatlanságára vigyázó oly éber fideszes mentelmi bizottság parádésan megmagyarázta, hogy miért nincs semmi látnivaló ezúttal abban, hogy Döbrögi úr az egyébiránt az ő akaratából megmilliárdosodott egyik strómanja 17 milliárd forint értékű magánrepülőgépén jár külföldre futballmeccseket nézni. Hát nem értitek, irigy libsik? A miniszterelnöknek csak a képviselői megbízatásával összefüggésben kapott ajándékokat és ingyenes juttatásokat kell feltüntetnie vagyonnyilatkozatában. Vagyis értjük, hát persze. 30 éve is így ment, jövő héten is így fog menni (a 30 éve politikából élő közpénzszivattyú valójában akkor magánember, amikor ő akar) és szeretné látni azt az embert, aki őt le tudja kötelezni.

Én most így hirtelen tudok egy ilyet, Orbán úr! Mond valamit a Gruevszki név? Mert azt látom, hogy már megint a lehető legjobb érzékkel szarik bele az ország tátott szájába és hagyja a sleppjét elvégezni a mocskos melót a börtön elől menekülő macedón köztörvényes politikushaver ügyében. Bámulatos ez a stratégiai vérgeciség, ahogy úgy tesz, mintha meg sem történt volna ez a dicstelen, szégyenteljes politikai menedékjogos hisztéria.

Szerintem se hagyja kizökkenteni magát, vásárolgasson csak az onokáknak, én végtelenül örülök annak, hogy ezekben a vérzivataros időkben a 14 milliárdos fehérvári stadion felavatására is futotta az időből, energiából és a mániákból. A nyilvánosság nagy ívben elkerülése mellett ez sem ízléstelenebb sokkal, mint bármi más, amit fennállása óta művel. Ha ez nem egy elcseszett Tesco-reklám, akkor is értjük, persze: a maffiának a legkisebb is számít. Hát hogyne. Az ám az igazán gusztustalan, amikor az apróért is lehajolnak, miközben már minden a kezükben van.

Ettől függetlenül belenéztem az este az Echo TV Angard című viccműsorába, ahol az egyik oldalon GFG és Gajdics védte a lehányt mundér becsületét. Egy adott pillanatban a dühtől remegve ordította túl egymást a két hű fegyverhordozó, de nem értem az idegességet, az indulatokat, a hörgés okát. Hiszen minden a legnagyobb rendben van, minden törvényes és szabályos volt. Akkor mirefel őrjöngenek az elvtársak? Az igaz, hogy ha minden olyan nagyon rendben lenne, akkor a Fidesz nem feküdne keresztbe annak, hogy a nemzetbiztonsági bizottság foglalkozhasson a Gruevszki-üggyel. Aminek Magyarország európai és nemzetközi megítélése esik áldozatul, de ami felveti azt is, hogy mégis hogy a faszban értesült hamarabb a Gajdics-féle Magyar Idők Gruevszki örökbefogadásáról, mint a parlament illetékes bizottsága? Ha az olajszőkített Pintért kérdezik, akkor úgy, hogy az érintetten kívül mindenki másnak titoktartási kötelezettsége van az ügyben, és itt keresendő a megfejtés. Ha ez így van (faszt van így, egy előre megkomponált forgatókönyv szerint vált a magyar állam bűnözők segédjévé, cinkosává és megmentőjévé), az még súlyosabb, mert akkor elítélt bűnözők vannak bekötve közvetlenül a pártújsághoz, ahol kizárólag pártutasításra járatnak le, tudnak meg, lepleznek le. Tehát ugyanott tartunk, ahol eddig.

Ennél csak az viccesebb, hogy az uniós biztos meg világos magyarázatot vár a Gruevszki-ügyben Orbántól, aki azzal van elfoglalva, hogy stadiont avasson, meccsre járjon és az unokáit öltöztesse. Johannes Hahnt, az unió bővítéséért felelős EU-biztost meglepte a hír, hogy Nikola Gruevszki nemzetközi védelmet kapott Magyarországon.

“Meglepő, hogy Magyarország támogatja Macedónia uniós tagságát, de nem tartja biztonságos országnak”


– tweetelte az EU bővítéséért felelős biztos, az osztrák Johaness Hahn szerdán, úgyhogy érdekelné mégis mire alapult ez a döntés. Teszem hozzá: annak fényében is érdekelne ez engem is, hogy a hivatalban lévő macedón külügyminiszter szerintGruevszkit soha nem üldözték, és a tyúkszaros élete sem volt veszélyben.

Én kérek elnézést, amiért okádnom kell, de Kovács Zoltán kormányszóhurcoló szakmunkás és nagyarcú CEU-n diplomázott bullshit-generátor azonnal a Twitteréhez nyúlt és emlékeztette Johannes Hahn uniós biztost arra, hogy az Európai Bizottság egy 2018 tavaszi, Macedóniáról írt országjelentésében azt írta, fennáll az igazságszolgáltatásba való politikai beavatkozás veszélye a nyugat-balkáni országban. Faszfejek, akkor most meyik van? Egyrészt ha fennáll ez a veszély, akkor mi a reteknek támogatjátok hangosan az ország csatlakozását az EU-hoz? Másrészt körül kéne nézni itthon, seggarcok, mert akkor látnátok, hogyan avatkoztok bele politikailag az igazságszolgáltatásba és közben nem sül le a bőr a pofátokról? Ja, mert ha egy baloldali kormány csinálja esetleg, akkor világvége van, ha egy önmagát jobboldalinak hazudó banda, akkor természetesen belefér.

És az megvolt hogy Európa legbiztonságosabb országában, ahol 10 év alatt közel 350 milliárd forintot öntenek (a nagy részét már beleöntötték, de nincs vége) felesleges stadionok betonjaiba, ott tartunk, hogy a nővérek hordják haza az újszülöttek ruháit mosni, mert elromlott a mosógép a Semmelweis Egyetem Szülészetén? Tudom, nem függ össze semmilyen módon az Erzsébet-utalvánnyal, a nyugdíjprémiummal, a csokkal és egyéb isteni jótéteményekkel, de mégiscsak az istenverte családok éve van állítólag, és ha nem lenne akkor is: ezt így hogy és meddig még?

Semmi baj, mert közben az átlagbérek tekintetében sem vagyunk képesek még csak meg sem közelíteni a V4-eket, kéne szólni a felcsútinak, hogy egyre kínosabb, amikor mindenféle közönségek előtt ábrándozik és vágyálmodik arról, hogy mekkora gőzmozdony ő. Nem az.

Attól tartok, hogy ezen a nyomorúságon az se igazán fog változtatni, ha a legostobább Lajos javaslatára szájba szívatják a munkavállalókat, vagyis száz órával növelik a kollektív szerződést alkalmazó cégek éves túlórakeretét. Ez azt jelentené például, hogy a több műszakos munkarendben foglalkoztatottak esetén havonta egy munkaszüneti nappal kellene beérniük az embereknek. Ez oda vezetne, hogy az érintetteket négy hétig reggeltől estig munkára kötelezhetnék. Kretének és idióták kezén az ország, abból meg ez következik.

Ameddig a hajléktalanokból közmunkásokat csinál a kormány, addig itt egy sztori búcsúzóul: Oroszországon keresztül, a Habony nevű munkanélküli körének segítségével kapott magyar papírokat a szír diktátor pénzembere. Minden egyes nap körbeérünk. Mert a diktátor az új divat. Remélem, az utókor nem köp majd nagyokat, amikor arra gondol, hogy ezt így hogy lehetett megcsinálni?


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com