Már a divatot is Orbán Ráhel és köre fogja diktálni Magyarországnak

ráhel

A kormány összesen 2 milliárd forintot irányzott elő a magyar divat- és dizájnipar fejlesztéséhez kapcsolódó feladatok ellátására, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) fennhatósága alatt. Az ügynökség egyik legbefolyásosabb személyisége pedig a miniszterelnök lánya – ajánlja az eheti HVG cikkét a hetilap hírportálja. 

A Divatipari Marketing Igazgatóság már tavaly létrejött az MTÜ-n belül. A szervezet élére Orbán Ráhelnek és családjának személyes jó ismerőse, Bata-Jakab Zsófia került, de a szakértő csapatban alig lehet olyat találni, aki valamilyen formában ne kötődne a Tiborcz-Orbán házaspárhoz.

Az MTÜ divatiparért felelős vezetője a napokban a TV2-n arról beszélt, hogy az ügynökség által készített új imázsfilmben hangsúlyos szerepet kapott több mint húsz magyar divattervező ruhája, táskája, ékszere. Egy korábbi kormányhatározatban az átfogó turisztikai reform első lépéseként jelölték meg ennek a klipnek a leforgatását. A turisztikai országmárka kidolgozásakor, amelyre az MTÜ 1,9 milliárd forintot kapott, Orbán Ráhel volt az egyik tanácsadó – írja a hetilap.

Orbán Ráhel rendkívül sokoldalú munkaerő, neves turisztikai szekértőként a magyar országmárka kialakításában is közreműködikhazaszereteből kifolyólag, tehát teljesen ingyen.

Orbán Ráhel és a divat meghitt viszonyáról egyébként semmi nem tanúskodik ékesebben, mint ez a fotográfia, amely akkor készült, amikor ő és a férje úgy tárgyalt olaj- és gázügyekről Bahreinben, mintha ezt a magyar kormány képviseletében tenné:


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com