Mai napon Nyíregyházán szerzett egy szállodát Mészáros Lőrinc, az állam 3,1 milliárddal támogatja a nemzet multimilliárdosát

meszaroslorincorbannal

10+5 évre a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotel Zrt. nyerte el a novemberben nyíló nyíregyházi Sóstó Resort Spa & Conference Hotel üzemeltetését. Az erről szóló közbeszerzést a nyíregyházi önkormányzat és a Sóstó Gyógyfürdő Zrt. közösen írta ki.

A 4 milliárdos szálloda építéséhez 3,1 milliárd forinttal járul hozzá az állam a Modern városok program keretében.

A Konzum Befektetési és Vagyonkezelő Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett közleményében azt írja, hogy 9 ezer négyzetméter alapterületű, 122 szobás, étteremmel, konferenciateremmel, látványbárral, mini wellness-egységgel, fitneszteremmel rendelkező Sóstó Resort Spa & Conference Hotel

Nyíregyháza legkomplexebb szolgáltatást nyújtó szállodája lesz.

Az épületben 195 férőhelyes, teraszos étterem, 200 fő befogadóképességű konferenciaterem, gyermek élménysziget, business-sarok, ajándékbolt is a vendégek rendelkezésére áll majd. A már megkezdett beruházás részeként kerékpártárolót, 90 férőhelyes mélygarázst és 63 felszíni parkolót is kialakítanak.

A szálloda melletti Aqarius Élményfürdőhöz egy zárt híddal kapcsolódik majd, így a hotel vendégei szabadon használhatják majd a létesítmény gyógyszolgáltatásait is.

A Vál-völgyi Aranyember a minap aosztrák alpokban lett két szálloda boldog tulajdonosa, emellett Egerszalókon is szert tett egy hotelre.

168óra


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com