Magyarország polgárainak egy része teljesen képtelen és érdektelen a változásra és fejlődésre

kosa lajos

“Jómagam évtizedek óta vagyok benne a hazai politikai életben, így bátran kijelenthetem, hogy megéltem már jó pár dolgot. Szomorúan tapasztalom azt, hogy Magyarország polgárainak egy része teljesen képtelen és érdektelen a változásra és fejlődésre. Csak panaszkodik, rágalmaz és a másikra mutogat, irigy és a körülményeket okolja, ahelyett, hogy tenné a dolgát és előre haladna az életében.

Nos, ilyenkor magamban szégyellem, hogy olyan embereket képviselek, akik az említett módon viselkednek… Mi felelős vezetőként továbbra is azon vagyunk, hogy megfeleljünk a választópolgáraink igényeinek és előrébb vigyük hazánkat.” – tette hozzá Kósa Lajos.

Lajos!

Ne tedd! Könyörgünk ne hagyj magunkra minket! Képviselj minket! Nélküled kihal a nemzet! Ki védene meg minket az aljas tuciktól? Gazdaságunk napok alatt menne csődbe, ha nem lennél Te, Lajos, aki úgy magyarázod el a legalapvetőbb gazdasági igazságokat a kupakjaiddal, hogy azután bátran vágunk neki a nemzetközi gazdaság viharos tengerének kis sajkánkkal. Ha Te nem lennél Lajos, akkor régen elvesztegettük volna a zanzibári nagynénink mesés örökségét. Ha Te nem lennél, akkor egy nyavajás nyilatkozatot sem lennénk képessek összehozni. De még egy megválaszolható kérdést sem. Nem ismernénk a matematika legalapvetőbb téziseit, például a százalékszámítást, nem lennénk képessek kiszámítani egy egyszerű 14 milliárdos beruházás 20 százalékát sem.

Lajos! Vezess minket. Képviselj minket! Taníts minket, – mert hiába van némelyikünknek több diplomája is – semmit nem érünk, ha nem osztod meg mérhetetlen tudásod velünk, hogy megfelelhessünk az igazi “KÓSASZÍNVONALNAK”.

És ne felejtsd el! Este haza kell menni, nem a pályaudvarra.

Szerzõ: Juszt László


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com