Maguk áttértek az ökológiai gazdálkodásra? Én hülye, nem!

okogazdalkodas

Hánemá’! Maguk sem? Lehetett vele szerezni 35+116 milliót! Az 151 milla, tesó, százötvenegy! Puszira! Egy kis lelemény, CtrlC-CtrlV, meg egy jó após! Ennyi!

Na? Most csorog a nyál, mi? Nem akarom itt a feszkót kelteni, de olyan ez, mint Claudia Schiffer! Van, akinek megvolt! Ja!

Mert a papír szerint Budapesten valahol, ki tudja, talán a Nyugati tér környékén folyik ilyen ökoizé. Meg – bár ez nem szerepel a pályázatban – valójában a Váci utcában, a Kossuth téren, Debrecenben, Szombathelyen, mindenütt! Ott legelteti a sok marhát a Kedves Vezető, meg a még annál is kedvesebb veje. Ott, a dús fűben!

Jaaa? Hogy most jártak arra, de ott nem látták a nyomát a 151 milliós ökogazdálkodásnak? Ott nem voltak marhák? Nem jó irányba bámulsz koma! A tükörbe kell nézni! Mi vagyunk azok! MI! 
Jó nagy marhák vagyunk! Mind!

És nem a szent családdal van a baj! Neeem! Ők ilyenek! Ide a rozsdás bökőt, hogy egy más idősíkban, más dimenzióban templomi perselypénzt rabolnának, parkolóautomatákat fosztogatnák, autórádiókat lopnának. Az utcai vak koldus kezéből vernék ki az aprót! Itt és most az EU-s forrásokkal teszik ugyanezt! Szakmányba! Röhögve! Gátlástalanul! Hát mit várunk? De komolyan?

151 millió forint! Tudják mi ez annak a nagyképű, öntelt, kis pöcsnek, aki sorra nyer mindent, amit éppen nem a nemzeti mangalicaszerelő visz el? Ujjgyakorlat! Aprópénz, ami jó lesz tankolni, mert a Porsche, a BMW, a lófütty tudja, aktuálisan mi, zabál, mint az állat! 
Maguk, mi, egy élet alatt nem rakjuk össze ennek a negyedét sem, bassza meg! A negyedét sem! Napi 8-10 órai robottal, kínnal sem! Ezek meg kastélyokat gyűjtögetnek, és két 13 milliárdos biznisz között, amit, nyugodjanak meg, mi fogunk a végén kifizetni – MI FOGUNK MEGFIZETNI A VÉGÉN, MINDEN ELLOPOTT FORINTÉRT! – még lehajolnak a 151 millióért, pontosítok: MINDEN 151 MILLIÓÉRT, biztos, ami biztos!

Mi meg bámulunk, mint a barmok a szent család ökoizéjében, és csak kérődzünk csendben!
Ember! Ami itt tobzódik körülöttünk, annak köze sincs a politikához, ideológiához, kormányzáshoz, tisztességhez, joghoz, demokráciához, kereszténységhez! Semmihez! 
És mi sem öntudatos, 21. századi, európai polgárok vagyunk! Nagyon NEM! 
Nézzünk már egyszer tükörbe! Jó nagy marhák vagyunk! Mind! 

Varga Zoltán


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com