Lövöldözés Kanadában, legalább négyen meghaltak

kanadai lövöldözés

Legalább négy embert lelőttek a kelet-kanadai Frederictonban, New Brunswick tartomány fővárosában. A lövések helyi idő szerint reggel hét körül dördültek el, a CBC azt írja, hogy egy embert őrizetbe vettek. Helyi rendőrségi közlések szerint folyamatban lévő incidensről van szó, ezért a hatóságok mindenkit arra kérnek, hogy zárkózzon be a lakásába, és ne merészkedjen az utcákra. Arra is megkértek mindenkit, hogy a közösségi médiában ne posztoljon információkat a rendőrök és a rendőri egységek mozgásáról.

Fredericton 80 kilométerre északkeletre fekszik az amerikai határtól, Maine államtól.

Nick Moore, a CTV Atlantic egyik újságírója a Twitteren bemutatott egy videófelvételt, amelyen sürgősségi járművek jelentek meg az érintett utcában, a Brookside Drive-on.

A CBC-nek egy közeli napközi pedagógusa, Rachel Le Blanc arról mesélt, hogy a lövéseket nem sokkal azután hallotta meg, hogy megérkezett a munkahelyére. A 23 gyermeknek, akit a gondjára bíztak, nem árulta el, hogy mi történik körülöttük. A CBS szakértője, Paul Vollis szerint a videófelvételek azt tanúsítják, hogy a rendőrség két kordonzónát állított fel a lövöldözés helyszíne körül, ami azt sejteti, hogy az elkövetőt vagy az elkövetőket egyelőre nem találják. 168óra

Nick Moore@NickMooreCTV

We have heard what sounds to be four gunshots in the last few minutes @CTVAtlantic

 


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com