Lecsaptak a vámosok Lajcsira a reptéren

lajcsi reptéren

Thaiföldön nyaralt a gyerekeivel Lagzi Lajcsi, ám Ferihegyen tételes vámvizsgálatot tartott a NAV.

Thaiföldön nyaralt Lagzi Lajcsi két gyermekével, ahol elmondása szerint csodálatos napokat töltöttek együtt, ám a hazaérkezésük után egyből arcul csapta őket a magyar rögvalóság. 

Ferihegyre érve a zöld folyosón haladtunk keresztül, hiszen semmit nem hoztunk haza, ami miatt a vámosok eljárására lett volna szükség. A legnagyobb meglepetésemre így is elém állt egy őrnagy, és mondta, hogy tételes vámvizsgálatot tart. (…)  Átvilágították a bőröndömet, kérdezték, mi van benne. Mondtam, hogy egy 5000 forint értékű óra. Természetesen semmi számukra érdekeset nem találtak, már az elején mondtam, felesleges kutakodniuk

- mondta el a Blikknek Lajcsi, aki hozzátette, azon már kissé elképedt, mikor az adópapírjait is elkezdték keresni rajta.

Kérték, mutassam meg az adószámomat. Ki visz magával ilyesmit egy nyaralásra? Előkerítettem. Az elhaladó utasok igazán jó fejek voltak, sokan biztattak. (…)

Már az is különös volt, amikor nem nyilvános részletek derültek ki az ügyemről, most pedig azt érzem, az egész eljárás nem volt véletlen. Vadásztak rám a vámosok! A hatóság érzékeltetni akarta, bárhol vagyok, bármit csinálok, szükség esetén elkapnak és sarokba szorítanak. Ez az egész vámos procedúra is erről szólt, ráadásul mindezt a családom előtt hajtották végre!

- magyarázta Lajcsi a lapnak. A zenész-producert a bíróság azzal gyanúsítja, hogy éveken keresztül lopta az áramot és a vizet, több tíz milliós kárt okozva ezzel a szolgáltatónak. Lagzi Lajcsit négy hónapra előzetes letartóztatásba helyezték.


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com