Koós János elsírta magát Aradszky halálhírén

9B93681F-3771-46F0-B336-EC05C1590A63

Én is 80 leszek idén novemberben, de hát olyan korán csörgött a telefon és nem tudtam elképzelni, hogy ki hív, de ennél rosszabb hírt nem tudtak volna mondani a telefonban – így reagált barátja távozására Koós János az ATV Start című műsorában. Az előadóművész szerint Aradszky munkásságát nem kell taglalni, azt a közönség úgyis tudja.

A legjobb barátom volt, akivel néha csipkelődtünk, de csak poénból. Szerettük egymást, és mindig úgy kezdtük a telefonbeszélgetéseinket, hogy “Szervusz drága Janikám, hogy vagy? – “Szervusz drága Lacikám, hogy vagy?” – idézte a telefonbeszélgetést Koós.

Koós János azt is elárulta, hogy vasárnap egy olyan műsorban szerepelt, ahol a régi táncdalfesztiválról volt megemlékezés. “Kérdeztem, hogy Laci?, és mondták, hogy későbbre várják. Mondták, hogy jön 6 óra felé, de nem vártam meg.

Hazamentem. Ma pedig mondtam a feleségemnek, hogy évtizedek óta most először elsírtam magam. Közeli volt a kapcsolatunk, több közös fellépésünk is volt” – mondta az előadóművész barátjáról.
Forrás: atv.hu


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com