Kézből akarta etetni a cápát, berántotta őt a tengerbe

cápa támadás ausztrália

Nem hiányzott sok ahhoz, hogy cápaeledel legyen a felelőtlen fiatal lányból…

Magával rántott a tengerbe egy ausztrál turistát egy cápa, amikor a kezéből akarta etetni a tengeri ragadozót egy jachtról. A felelőtlen nőt sikerült időben visszarángatni a hajóra, a cápa majdnem leharapta az egyik ujját. A szokatlan eset még májusban történt az északnyugat-ausztráliai Dugong-öbölben, az isten háta mögötti Kimberley térségében, ahol nyüzsögnek a cápák, és a hétméteresre, egytonnásra is megnövő tengeri krokodilok.

A 34 éves Melissa Brunning azt a négy homokszínű dajkacápát próbálta etetni, amelyik a jachtot követte. Az egyik cápa azonban elkapta a kezét és magával rántotta a tengerbe. Szerencsére barátainak és a hajó személyzetének sikerült visszahúzni a nőt a hajóra, de a találkozás a dajkacápákkal traumatikus élmény maradt számára.

A nő olyan erős fájdalmat érzett, mintha a tengeri ragadozó le akarná tépni a húst jobb kezének mutatóujjáról.

Ennek ellenére egyáltalán nem neheztel a cápára, egyedül a saját butaságát okolja a történtekért. Szerinte a kétméteres cápát ugyanannyira sokkolta az eset, mint őt. Melissa Brunning csonttörést, ínszalagszakadást szenvedett és egy súlyos fertőzést kapott, de ujját sikerült megmenteni.

MTI


*


*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com